RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

30 квітня

Всі новини

Час нових можливостей: у трьох знаків Зодіаку в січні 2022 року закінчиться чорна смуга

Нещодавно пройшло улюблене багатьма свято - Новий рік. Проте рік Тигра ще не настав, його зоряна година відбудеться 1 лютого, тому зараз усі свої печалі скидаємо на Бика.

У 2022 році кілька знаків Зодіаку покращать своє життя, вони розпрощаються із чорною смугою. Їх супроводжуватиме удачі та везіння.

Про це повідомляє видання "7 дней".

Овен

У 2022 році успіх стане постійним супутником людей, що народилися під знаком Овна. Вони зможуть серйозно покращити своє матеріальне становище та закласти основу успішного майбутнього.

Козеріг

У 2022 році у представника знака Зодіаку Козеріг з'явиться безліч можливостей, які вони зможуть застосувати у всіх сферах життя. Новий період почнеться з просування кар'єрними сходами та нового джерела доходу.

Риби

Наступного року у людей, які з'явилися на світ під знаком Риб, розпочнеться новий життєвий етап, який принесе чергові можливості. Негативних моментів буде дуже мало, але можливі неприємні сюрпризи, які можуть кардинально змінювати перебіг подій.

Раніше "Апостроф" писав, що за місячним календарем 2022 січень можна дізнатися, який день, враховуючи фази місяця, буде сприятливим для тих чи інших подій: весілля, подорожі, операції, косметичні процедури та інший.