RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

10 травня

Всі новини

Ніколи не зневіряються і не скаржаться: найоптимістичніші знаки Зодіаку

Деякі люди сприймають негативні події, як вічну невдачу, інші ж вважають їх безцінним досвідом. Астрологи розповіли, які знаки Зодіаку вміють із позитивом виходити з будь-яких ситуацій та в усьому бачать можливості.

Про це повідомляє "Mixer.lv".

Стрілець

Проблеми не страшні для Стрільців. Навпаки – вони їх тільки спонукають до руху вперед, підкорення нових вершин та вдосконалення. Представники цього знаку Зодіаку відкриті до пригод та нових можливостей. Вони не бояться програти, оскільки знають про свій внутрішній стрижень і можливість встати і піти далі. На негаразди Стрільці дивляться філософськи, вони вміють аналізувати свої помилки і робити висновки.

Терези

Не дарма знак Зодіаку Терези саме так називається. Люди, народжені у цей період, і справді вміють тримати рівновагу у багатьох сферах, зокрема і баланс між негативом і позитивом. У Терезів все гармонійно, вони не засмучуються через негаразди, розуміючи, що це лише частина життя, не роблять "з мухи слона". Вміння бути гармонійним – одна з переваг цього знака Зодіаку.

Телець

Не можна сказати, що Тельці не засмучуються через невдачі. Проте вони настільки самодисципліновані, що навчилися тримати будь-яку ситуацію під контролем. Представники цього знаку Зодіаку просто не хочуть витрачати свою енергію на гнів та невдоволення, знаючи, що вже нічого не можна змінити. Вони вважають за краще просто пережити ситуацію. Ще одним секретом Тільців, завдяки якому вони вміють зберігати самовладання, є те, що вони з самого початку нічого не очікують від людини або ситуації. Їхній девіз: "Менше чекаєш - менше розчаровуєшся".

Лев

Представники цього знаку Зодіаку завжди готові бути позитивними, але за однієї умови - вони знаходяться на п'єдесталі. Коли невдачі трапляються, Леви засмучуються, і навіть дуже, але підтримка з боку близької людини і віра в її сили, здатні знову допомогти Леву стати "царем звірів". Довго страждати представникам цього знаку Зодіаку не дозволяє гордість, тому вони готові встати та йти далі у напрямку своїх цілей.

Раніше ми писали, які знаки Зодіаку мають складну долю і як усе виправити.