RU  UA  EN

Неділя, 30 червня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Не дочекаєшся ласкавого слівця - топ-3 найчерствіших знаків Зодіаку

Астрологи розповіли, що деякі знаки Зодіаку відрізняються теплим і ніжним ставленням до свого оточення, а від деяких - марна справа чекати лагідного слова. Серед тих, хто позбавлений співчуття – Рак, Скорпіон та Козеріг.

Про це повідомляє progorodsamara.

Скорпіон

У цій бездушній компанії лідирує Скорпіон. Його сміливо можна вважати циніком. Вони з самого малку звикли ставити свої бажання вище за чужі, через цю якість з ними дуже складно спілкуватись. Один плюс - представники цього знака не носять миловидні маски, щоб обдурити вас. Від них можна почути одразу, якої про вас думки, навіть якщо вона не є об'єктивною.

Козеріг

На другому місці – Козероги. Цей знак обожнює самотність і закритий від інших. А збоку це виглядає як холоднокровність та безцеремонність. Астрологи застерігають - Козероги злопам'ятні, тому ліпше їх не ображати, оскільки обов'язково повернуть провину.

Рак

На третьому місці - Раки. Цей знак може бути м'яким, ніжним і скромним доти, доки випадково не зачеплять інтереси його родини. Тоді Рак перетвориться на справжній вир і відстоюватиме честь близьких до останнього. І після - марно чекати від них щирої підтримки.

Як писав раніше "Апостроф", астрологи розповіли, хто із знаків Зодіаку здатний миттєво закохатися. У списку тих, кого стрімко вражають стріли Амура – п'ять знаків.