RU  UA  EN

Вівторок, 28 травня
  • НБУ:USD 40.02
  • НБУ:EUR 43.20
НБУ:USD  40.02
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 травня

27 травня

Всі новини

Цього тижня на них зваляться гроші та удача: астрологи назвали три знаки Зодіаку

Астрологи розповіли, кому загрожують конфлікти та назвали три знаки Зодіаку, які можуть розраховувати на відчутний прибуток найближчими днями.

Про це пише sterlegrad.

Стрілець

На представників знака чекає прибуток одразу за декількома напрямками - можуть збільшити зарплату та видати премію, також фінансову підтримку нададуть близькі. Крім того, може з'явитись нове джерело доходу. Щоб не відлякати удачу, астрологи радять прислухатися до своєї інтуїції та виявляти увагу та турботу до оточуючих.

Овен

Овни також не будуть обділені фінансами у лютому. Вони можуть отримати додаток до зарплати та премію. Не виключено кар'єрне зростання, яке спричинить збільшення доходу. Найбільш успішними будуть будівельники, архітектори та дизайнери. У середині лютого вони можуть знайти нові джерела доходу. Також на прибуток можуть розраховувати й ті, чия діяльність пов'язана з мистецтвом.

Рак

Раки також насолодяться фінансовим благополуччям. Їхні минулі зусилля принесуть багаті плоди. Крім того, багатьом з них вдасться укласти вигідні угоди, або знайти нових партнерів та клієнтів. Публічні виступи та поїздки також можуть принести додатковий дохід. Більше того, Рак зможе стати неформальним лідером у робочому колективі.

Раніше "Апостроф" розповідав, для кого 2022 рік стане успішним у сфері кохання та стосунків .