RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

8 травня

Всі новини

Його смерть вже близько: астролог розповів, чи піде Путін на самогубство

Астролог та екстрасенс Макс Гордєєв склав гороскоп для президента РФ Володимира Путіна, який розпочав війну в Україні 24 лютого і веде російську економіку до дефолту. Фахівець зазначає, що Путін смертельно хворий, але його життя підтримує сильні цілителі.

Про те, коли Путін помре, він розповів виданню Vgorode.

"Випадає карта Смерті на Путіна. Я вам скажу так: він і так вже при смерті, але навколо нього в'ються сильні цілителі, які підтримують його здоров'я на необхідному рівні. Улюблені українці, енергія Путіна майже вичерпалася, і правда вже проникає до Росії, як ракова пухлина поширюється і вражає сліпу довіру народу. Та й у самого ватажка Росії страшна хвороба, я як екстрасенс це бачу. Його смерть вже близько", - трактує карти Гордєєв.

У кінці розкладу екстрасенсу випала Карта Башти – фортеця під ударом блискавки, що вражає корону, як найвищу точку башти.

Водночас, за словами астролога, сам російський лідер ніколи не накладе на себе руки.

"Ні, Путін ніколи не накладе на себе руки, йому легше буде знищити весь світ, ніж убити себе. Єдине, що я бачу за своїми відчуттями, він може зникнути. Тобто, сховатися, втекти. Забудьте про страшну "червону кнопку", яку він із собою нібито носить. Він зникне також раптово, як і з'явився. Але це тільки в тому випадку, якщо він зрозуміє, що його час наблизився до кінця", - сказав Гордєєв.

Нагадаємо, "Апостроф" зібрав чергову партію влучних західних карикатур та фотожаб на Путіна та Росію.