RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Повернемо Крим та відбудуємо країну: астролог сказав, коли завершиться війна в Україні

Україна переможе у війні, яку розпочала Росія, протягом двох років відбудує зруйновані міста за рахунок ворожої держави, після чого наша країна почне стрімко розвиватися.

Про це розповів екстрасенс та астролог Сергій Кобзар в ефірі програми "Зоряний шлях".

За його словами, ще на початку березня стало зрозумілим, що Україна вже перемогла.

"Ми вже виграли, просто потрібно це зафіксувати. У розкладі випадає так, що буде кілька угод. Перша - дуже скоро, у квітні-травні. Друга - ближче до середини або кінця літа. Але вийдемо з гарячої фази ми в найближчий місяць. Коли всі виїжджали, я казав, що на травень ми вже маємо смажити шашлики", – сказав екстрасенс, зробивши розклад на картах Таро.

Він розповів, що території, які вже вісім років страждають від ворожих військ, а саме Донецьку та Луганську області, наші захисники можуть відбити дуже швидко. Але щодо Криму, то півострів, швидше за все, буде нейтральною територією.

"Після цієї війни буде період відновлення – причому за рахунок сторони, що програла. Вони дадуть гроші, а відбудовуватимемо півтора-два роки, максимум – три", - спрогнозував астролог.

Також він додав, що протягом 5-7 років Україна почне стрімко розвиватися.

"Головне зараз – не панікувати, тому що цього і домагається ворог. Треба вірити у ЗСУ, у Президента. Економіку відбудуємо. Безумовно, шкода наших безневинних людей, постраждалих, убитих. Їх не повернеш. Але ми все одно маємо йти вперед", – резюмував Кобзар.

Раніше ми писали, що астролог назвала дату капітуляції військ Путіна .