RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

Всі новини

На Стрільців чекають проблеми в сім'ї, а Терези - нові знайомства: актуальний гороскоп для всіх знаків Зодіаку

Астрологи склали знак для всіх знаків Зодіаку на четвер, 14 квітня - одним варто бути обачнішими в словах, іншим потрібно бути готовим до того, що у них настрій буде зіпсовано на цілий день, третім день принесе не лише проблеми, а й радості.

Про це повідомляє SlovoFraza.

Овен

У представників цього знаку можливі сильні головні болі, також на них можуть очікувати фінансові проблеми. Не варто планувати на цей день будь-які витрати - поїздки, покупки і так далі.

Телець

Передбачливість та сміливість у прийнятті рішень допоможуть збільшити шанси на успіх. Ваш життєвий потенціал поступово почне рости - це відіб'ється на Вашій особистій шпалері.

Близнюки

Варто бути готовим до того, що з ранку у Вас може бути зіпсований настрій. Краще відкласти проведення у першій половині дня зустрічей та візитів - Ваш емоційний стан не дозволить Вам порозумітися з людьми. Повернути бадьорість та оптимізм допоможуть почуття гумору, гарний сон та повноцінний відпочинок .

Рак

У професійній діяльності у Раків можливий несподіваний прорив. Для досягнення успіху необхідно мати підтримку з боку тих, кому Ви не байдужі – інакше успіху не буде.

Лев

Левам варто використовувати чарівність у своїх інтересах - швидше за все, доведеться вирішувати безліч питань одночасно. При цьому варто тримати свої плани, оскільки в другій половині дня всі Ваші плани можуть бути перекреслені.

Діва

У першій половині дня Дів можуть очікувати засмучення та розчарування. Не виключені конфлікти із родичами, але у другій половині дня відбудеться перелом.

Терези

Представники цього знаку Зодіаку відчують себе щасливішими, якщо вийдуть за звичайні рамки. Зірки радять Терезам отримувати задоволення від компліментів і не сумніватися в їхній щирості.

Скорпіон

Для Скорпіонів день загалом є сприятливим. Люди, народжені під цим знаком, які належать до творчих професій, зможуть виявити свої таланти та здійснити максимум із того, що вони запланували.

Стрілець

Перша половина дня буде сприятливою, але вже в другій варто чекати на проблеми. Стрільці гостро потребуватимуть звільнення від негативних емоцій - для цього варто бути наодинці з природою.

Козеріг

Козерогам рекомендується брати активну участь у долі нужденних близьких людей - тут дуже важливі моральне очищення, духовність, інтуїція.

Водолій

Водоліям варто бути обачними у своїх словах та діях. Варто уникати зайвої самовпевненості та негативного ставлення до розумної критики.

Риби

Для Риб цей день є сприятливим при підбитті підсумків та інших важливих дій. У першій половині дня Вас можуть очікувати деякі непорозуміння, але Вам все ж таки вдасться зібратися з силами і зробити все, що було заплановано.

Раніше "Апостроф" писав,кого зі знаків Зодіаку в травні чекає успіх, гроші та кохання.