RU  UA  EN

Неділя, 12 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

Всі новини

Імовірність ракетного обстрілу значно зросте: астролог назвав області, де буде загострення ситуації

По Львову та околицях міста окупанти можуть стріляти ракетами до кінця місяця, тому місцевим жителям порадили тимчасово евакуюватись у села чи гори. 18 квітня, російські окупанти завдали авіаударів по Львову, у тому числі потрапили в об'єкти інфраструктури на львівському залізничному вокзалі.

Такий прогноз зробив астролог Dmitriy Uranus.

Він використав спеціальну карту повного місяця, щоб розповісти про ситуацію, яка буде актуальною до кінця квітня 2022 року.

"Червона лінія - Марс у нижній кульмінації по довготі Львова та Івано-Франківська. Імовірність ракетного обстрілу міст у західній Україні зростає в найближчі 2 тижні. Бузкова лінія - Уран, що заходить за горизонт. Лінія проходить за кордоном з Польщею та Словаччиною. Цей аспект доповнює і збільшує ймовірність ракетних та авіаційних ударів по прикордонних територіях. Особливо на стику кордонів Польщі, Білорусі та України (Волинська область).

"По Львову та околицях ще багато разів до кінця місяця стрілятимуть ракетами. Тому рекомендую мешканцям та біженцям краще виїхати в села в гори, або в Польщу", - додав астролог.

Зазначимо, що раніше ще один астролог заявила про те, що середина квітня буде дуже небезпечним періодом часу .