RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

8 травня

Всі новини

На вас чекає переїзд або дальня поїздка: п'ять знаків Зодіаку у травні покинуть свій будинок

У травні цього року п'ятеро знаків Зодіаку можуть покинути власний будинок унаслідок серйозних обставин. Таке рішення буде складним, однак варто зберігати спокій та віру в краще.

Про 5 знаків Зодіаку, яким варто підготуватися до переїзду або довгої подорожі, розповідають астрологи.

Стрілець

Стрільці змінять місце проживання, хоча довго з цим будуть відтягувати: варто змиритися, що зараз у життя багато що залежить від обставин, на які неможливо вплинути. Не поневіряйтесь, а шукайте підтримку в близьких!

Риби

На Риб, скоріше за все, чекає далека подорож, яку вони не планували. Часу для ухвалення рішення буде обмаль, тому варто вже зараз подумати над списком найнеобхіднішого. Однак, причин хвилюватися немає - все складеться сприятливо.

Овен

Овни полюбляють домашній комфорт та затишок, проте життя може скластися так, що доведеться покинути рідну оселю та вирушити в далеку дорогу. Представникам цього знаку Зодіаку буде не дуже легко, зате їм допоможе вроджений оптимізм.

Лев

У травні в Левів складеться ситуація, при якій доведеться змінити місце проживання, тому важливо не втрачати віру в краще та знати, що все якнайшвидше налагодиться.

Терези

Прездставники цього знаку вже давно планували переїзд, проте постійно його відтягували в силу різних обставин. Уже в травні відбудеться подія, яка змусить Терезів поставити крапку в цьому питанні остаточно. Вони змінять місце проживання, можливо, переїдуть за кордон.

Як писав "Апостроф", травень може стати й найщасливішим місяцем для трьох знаків Зодіаку.