Можуть передбачати майбутнє: астрологи назвали топ-4 "спадкоємця" Ванги по гороскопу

У деяких знаків Зодіаку інтуїція більш розвинена і за бажання та роботи, вони можуть розвинути у собі можливість бачити майбутнє.

Про те, хто з представників гороскопу може знати більше, ніж інші, йдеться на сайті prochepetsk.ru.

На думку астрологів, передбачати майбутнє допомагає системний аналіз, інтуїція та органи чуття. Для того, щоб розвинути екстрасенсорні здібності важливо звертати увагу саме на останні – слух, нюх, зір, дотик та смак.

Серед знаків Зодіаку, які з більшою ймовірністю можуть підняти завісу майбутнього – представники водних знаків: Раки, Скорпіони та Риби. Завдяки розвиненій інтуїції вони можуть бачити майбутнє через сни, медитації та карти Таро.

Повітряні знаки Зодіаку, такі як Близнюки, Терези та Водолії схильні до рунів та нумерології. Саме ці інструменти кажуть їм більше, ніж сновидіння. Свої прогнози вони можуть будувати, ґрунтуючись на даті події – завдяки чудовому аналітичному розуму вони точні у своїх пророкуваннях.

Вогонь і Земля – дві стихії, у яких раціоналізм перемагає містику. Тому Овни, Леви, Стрільці, Тельці, Діви та Козероги рідко користуються своїм шостим почуттям.

Раніше ми писали, на яких знаків Зодіаку чекає зміна роботи найближчим часом.