RU  UA  EN

Понеділок, 17 червня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.30
НБУ:USD  40.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 червня

16 червня

Всі новини

Тельці - щасливчики, а на Овнів чекають невдачі: актуальний гороскоп для всіх знаків Зодіаку

Астрологи склали фінансовий гороскоп для всіх знаків Зодіаку на червень і розповіли, що чекає на кожного представника гороскопа 8 червня.

Про це пише "Главред".

Овен

Ранок почнеться з труднощів, але ті, хто зможе зберегти спокій та самовладання, зможе їх подолати. Дрібні неприємності не варті того, щоб через них перейматися, вони швидко вирішаться. У другій половині дня краще не розпочинати нових справ.

Телець

Тельцям цього дня по-справжньому щаститиме. Усі їхні починання будуть успішними. Представники знаку зможуть показати себе з кращого боку та залучать до свого життя потрібних людей. Імовірні також грошові надходження, цінні подарунки та несподівані сюрпризи.

Близнюки

Близнюкам важливо визначитися зі своїми бажаннями та цілями, до цього не варто приймати важливих рішень. У особистих відносинах можуть виникнути проблеми через ревнощі та нестачу уваги. Гарний день для творчості.

Рак

День принесе представникам знаку зміни на краще. Вони зможуть вирішити давні проблеми та досягти успіху у справах. Допомогу та підтримку нададуть рідні, а вдалі збіги допоможуть знайти нове джерело доходу. Гарний день для подорожей.

Лев

Найголовніше - не втрачати самовладання та тримати емоції під контролем. В іншому випадку є небезпека прийняти неправильне рішення. Зорієнтуватися у ситуації можуть допомогти поради друзів. Перед Левами відкриються нові можливості, які важливо не проґавити.

Діва

День роздумів та обмірковування минулого, можливо, з'явиться людина, яка колись була дуже важлива і з'явитися бажання все повернути. Вдалим буде дружнє спілкування, близькі люди нададуть допомогу та підтримку у досягненні цілей.

Терези

День пройде спокійно та рівно, великих успіхів чекати не варто, але й розчарувань – також. Деяких представників знаку охоплять погані передчуття, але не виправдаються. Можливі добрі сюрпризи. Важливо контролювати свої слабкості.

Скорпіон

Легких успіхів та швидких перемог не буде, все даватиметься з максимальною працею та зусиллями. Доведеться багато працювати. Існує небезпека фінансових втрат, але дрібних. Краще не робити важливих покупок. Багато позитивних емоцій може принести вечірнє побачення.

Стрілець

Стрільці будуть легко знаходити спільну мову з оточуючими та переконувати у своїй правоті. Це варто використовуватиме налагодження ділових зв'язків. Романтичні стосунки, розпочаті цього дня, будуть щасливими та красивими. Друга половина дня принесе приємні сюрпризи.

Козеріг

День буде складним у емоційному плані, що позначиться на продуктивності. Імовірні розбіжності з оточуючими, які ризикують перерости у великий конфлікт. У другій половині дня можливі неприємні та тривожні події.

Водолій

У першій половині дня можливі розбіжності з начальством та колегами. Справлятися з усім доведеться самостійно. Після обіду можна сміливо братися за втілення нових ідей, навіть найнеординарніші з них будуть успішними.

Риби

День буде відзначений труднощами у спілкуванні, розуміння з оточуючими досягти буде нелегко. Риби будуть не схильні до компромісів, що ускладнить ситуацію. Також можливі проблеми із фінансами. Проте астрологи радять не втрачати віри у краще.

Як писав "Апостроф", раніше астролог дала прогноз для кожного знака Зодіаку на поточний тиждень .