RU  UA  EN

Неділя, 7 липня
  • НБУ:USD 40.35
  • НБУ:EUR 43.25
НБУ:USD  40.35
Суспільство

Новини

6 липня

Всі новини

Можна не жаліти себе: гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 10 червня

Астрологи склали гороскоп на 10 червня для всіх знаків Зодіаку. День вдалий для прояву співчуття до інших, однак не до себе. Сьогодні все, що буде зроблене іншим людям - Всесвітом буде неодмінно оцінено і повернеться сторицею.

Про це повідомляє "Апостроф".

Овен

Оточення довкола вас може бути роздратоване через дрібниці, тому можуть лунати образи на всіх, хто буде поруч. Зірки радять зберігати спокій, адже вже завтра все це стане неважливим.

Телець

Можливі спалахи агресії, які обумовлені негативним впливом Місяця. Астрологи рекомендують стримувати роздратованість, це буде неважко.

Близнюки

Сьогодні не варто дослухатися до чужих думок від сторонніх людей. Адже не виключено - вони просто користуються вашою довірливістю, прагнуть вирішити власні проблеми за ваш рахунок.

Рак

Буде враження, що начальство, колеги та близькі недостатньо цінують вас. Зірки запевняють, що це не так, тож варто забути про свою недовіру у цей день.

Лев

Леви матимуть нагоду показати дорогим людям, що далеко не такі самозакохані і зарозумілі, якими здаються. І можуть бути здатні, коли захочуть, на щирість та безкорисливість.

Діва

Зірки радять присвятити цей день допомозі іншим. Може ви й гадки не маєте, що хтось потребує допомоги чи підтримки. Зробіть це негайно.

Терези

Терезам варто відмовитись від матеріального боку життя на користь духовного. Можна звернутися до віршів, послухати гарну музику чи побуті на природі.

Скорпіон

Вдалий час для примирення із ворогами. Цікаво, що будуть знайдені спільні теми для розмови, здатні знову зблизити вас, а далі для налагодження стосунків - подати рукою, кажуть зірки.

Стрілець

Душу виливати краще давно знайомим, перевіреним людям. Астрологи кажуть, що є загроза того, що ваша велика таємниця легко стане загальним надбанням.

Козеріг

Краще не поспішати і не метушитися, не треба старатися виконати все, що запланували, виключно в цей день. Зосередьтеся на одній, але важливішій справі.

Водолій

Якщо вирушите в гості - не забудьте приготувати усім подарунки, і не лише дітям. Відчуйте себе чарівником, адже сьогодні будете здатні доторкнутися до сердець турботою та увагою.

Риби

Представникам цього знаку варто добряче відпочити. Зірки попереджають, що сили вам ще знадобляться - практично з самого початку нового тижня.

Нагадаємо, що астрологи назвали три знаки Зодіаку, які вміють щиро турбуватися, підтримувати та допомагати іншим у критичні моменти, не шкодуючи ресурсів.