RU  UA  EN

Пʼятниця, 5 липня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.25
НБУ:USD  40.30
Суспільство

Новини

5 липня

4 липня

Всі новини

У Терезів проблеми у фінансах, а у Козерогів - конфлікти: гороскоп на 15 червня для всіх знаків Зодіаку

Астрологи дали прогноз всім знакам Зодіаку на середу, 15 червня. У Терезів виникнуть проблеми у фінансах, а у Козерогів - можливі конфлікти.

Про це розповідає Slovofraza.

Овен

На перший план вийдуть сімейні інтереси. У другій половині дня гарний час для контактів із представниками влади, начальством. Зірки радять присвятити час вирішенню питань нерухомості.

Телець

У першій половині дня варто зайнятися питаннями родини та професійної діяльності, контактами із керівництвом чи владою. Після обіду можливі конфлікти та погіршення здоров'я.

Близнюки

Сьогодні буде доволі неоднозначний день, зокрема, очікується нестабільність у творчості та в питанні любові, на роботі та в плані доходів. Проте вдалий час у особистих справах. Успіх можливий у питаннях організаційних та фінансів.

Рак

Зірки попереджають про нестабільність на шляху досягнення мети та з завершенням розпочатих справ. Можливі хороші прибутки, вдалі контакти з діловими партнерами, юристами.

Лев

День абсолютно успішний. Дуже вдало складуться відносини у колективі та з діловими партнерами. Професійний успіх гарантований тим, хто зайнятий посередництвом, юриспруденцією у транспортній сфері та бізнесі.

Діва

Очікується зростання доходів! Обсяг залежатиме від активності та ділової кмітливості. На додаток - з'являться фінансові перспективи. Вдалими будуть покупки. Прибутковою стане сфера обслуговування, кажуть зірки.

Терези

У питаннях фінансів - нестабільна ситуація з готівкою та безготівковими грошима. Не найкращий час для позичання коштів. Варто зайнятися фінансовими документами.

Скорпіон

Астрологи радять приділити увагу сферам: освіти, реклами та туризму. У другій половині дня можна сміливо ухвалювати рішення, контактувати із діловими партнерами чи колегами.

Стрілець

Нестійка ситуація буде суспільному житті та родині. У відносинах із близькими людьми та діловими партнерами потрібна об'єктивність. Пильнуйте витрати.

Козеріг

Зірки попереджають про загрозу конфліктів. Невдалий час для досягнення цілей, спілкуванню з керівництвом, діловими партнерами, вирішення організаційних та сімейних питань. Нестабільно буде у родині, особистому житті, творчості, фінансах. Варто зберігати емоційну стабільність.

Водолій

Потрібно буде сконцентруватися на робочому процесі та своєчасності виконанні намічених справ. Досягнути компромісу з партнерами та членами родини легше буде у другій половині дня.

Риби

Сьогодні можна підбити підсумки. Зірки попереджають про небезпеку ілюзій та обману. Варто зберігати душевний спокій. Краще не контактувати з керівництвом.

Раніше повідомлялося, як кожен із знаків Зодіаку поводиться в найбільш напружені моменти, тримати себе в руках під час суперечки вдається далеко не всім.