RU  UA  EN

Вівторок, 1 жовтня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.50
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

30 вересня

Всі новини

На кохання, щастя та гроші: п'ять ритуалів на виконання бажань у день літнього сонцестояння

У вівторок, 21 червня, День літнього сонцестояння - найдовший день у році, який володіє потужною енергетикою. О 12:14 за київським часом Сонце увійде на знак Зодіаку Рак. Цього дня ритуали на залучення багатства, благополуччя та кохання будуть одними із найсильніших, що набагато збільшить шанси на виконання загаданих бажань.

"Апостроф" поділився основними ритуалами у день літнього сонцестояння.

Вінок

Любов залучають за допомогою квітів календули, лаванди, розмарину, соняшника, а також папороті, гілок дуба та горобини. Їх варто додати у вінок із польових квітів і надіти на голову. При плетінні вінка можна думати про здоров'я, фінансове та загальне благополуччя, а також запалити жовту свічку, як символ Сонця і подумати про своє заповітне бажання на найближче майбутнє. Для наповнення енергією Сонця вінок потрібно створювати у День літнього сонцестояння.

Букет із червоних квітів

Щоб залучити особисте щастя, кохання та позитивні емоції потрібно зібрати букет із червоних квітів та перев'язати їх червоною ниткою. Це буде талісман. Під час складання букета слід сказати: "Червоний колір допоможи, удачу, щастя і любов залучи, прибери печалі геть, нехай увійде моє кохання". Далі цим букетом можна прикрасити вхідні двері або поставити його у вазу.

Церковна свічка

Для залучення грошових багатств слід у цей день запалити церковну свічку, а потім подивитися в полум'я і вимовляти наступні слова:

"Вогнем очищаючим будинок освітлюю, в кути найтемніші заглядаю. Несу руйнування негативу, мною накопиченому, чужинцями принесеному. Свічка воскова на скатертину сльози ллє, мою злидню оплакує, воском нову долю мені малює, до багатства дорогу показує. Як догорить полум'я жарке, так і багатство прийде до мене довгоочікуване".

Ці слова допоможуть примножити фінанси. Але не можна нікому розповідати, що було проведено цей обряд. Тоді бажання про грошове благополуччя здійсниться.

Виконання бажання за допомогою аркуша паперу

Для початку потрібно написати всі свої найпотаємніші бажання так, ніби вже ці бажання виконані і без частки "не". Наприклад, "я здоровий", "я багатий", "я той, кого люблять та кохають", "я щасливий" тощо. Потім слід візуалізувати всі ці бажання як вони всі здійснилися якомога детальніше і відчути радість від того, що написано на листочку. Далі треба запалити свічку та спалити цей лист, а попіл закопати у землі у дворі.

Бажання на світанку

Найголовніший обряд, що несе найсильнішу енергетику і посил у Всесвіт присвячений Сонцю цього дня. Бажання, яке загадане на світанку дня літнього сонцестояння, обов'язково здійсниться. Щоб покращити здоров'я та омолодитися, необхідно на світанку зібрати ранкову росу і вмитися нею.

Раніше "Апостроф" зібрав інформацію про головні традиції та заборони на день літнього сонцестояння.