RU  UA  EN

Вівторок, 28 травня
  • НБУ:USD 40.02
  • НБУ:EUR 43.20
НБУ:USD  40.02
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 травня

27 травня

Всі новини

Близнюкам потрібно погасити борги, а Водоліям - не брати в борг: фінансовий гороскоп на тиждень для всіх знаків Зодіаку

Астрологи дали прогноз на фінансовий стан для кожного знаку Зодіаку наступного тижня – з 11 по 17 липня.

Про це повідомляє "Слова та фрази".

Овен

Овнам радять бути розважливими наступного тижня, звертаючи увагу на будь-яку дрібницю, особливо при підписанні контрактів, а також перевіряти чеки на касі. У понеділок Овен матиме вдалий робочий день, а сприятливим днем для покупок стане середина тижня. Також астрологи радять не давати гроші у борг.

Телець

Тельцям рекомендують не розголошувати свої плани на життя, а також не прислухатися до порад малознайомих людей, інакше зіб'ють із правильного спрямування. У суботу краще відкласти усі справи.

Близнюки

Найкраще вирішувати питання щодо грошей у середині тижня, потім до п'ятниці будуть плідні робочі дні. Астрологи радять не брати гроші в борг. Можуть бути несподівані витрати на вихідні.

Рак

Раки захочуть скупитися для дому, але не варто занадто витрачатися. Тиждень буде сприятливим для навчання чогось нового.

Лев

Цілий тиждень можуть виникати термінові справи з фінансами, доведеться запастися терпінням і слухати свою інтуїцію. Вдалими будуть покупки товарів зі сфери здоров'я, інтер'єру та догляду за тілом. Цього тижня можна починати відкладати гроші.

Діва

Дівам доведеться ризикувати і виходити із зони комфорту, наприклад: операції з нерухомістю, вкладення грошей туди, проводити ремонтні роботи та купувати меблі, зайнятися відкриттям бізнесу. Варто тримати у секреті свої плани. Також намагатися не робити великих покупок у вівторок та суботу.

Терези

Тиждень буде вдалим для Терезів у фінансовому плані, а в основному буде рутинна робота. Також не варто забувати про відпочинок, але утриматися від зайвих витрат у вівторок.

Скорпіон

Скорпіонам астрологи не рекомендують відкладати справи на вихідні, інакше так і не вдасться реалізувати плани. Висока ймовірність здійснення великої мрії. Також сприятливий час для змін у зовнішності та духовного розвитку.

Стрілець

Стрільцям пощастить у нових починаннях, рекомендується виявляти більше активності на роботі та у грошових питаннях.

Козеріг

Сприятливими будуть витрати на здоров'я та дім на початку тижня, як і підписання контрактів, інвестування. Важливо захищати свою точку зору у фінансових питаннях. Можливе підвищення.

Водолій

У вівторок та суботу можуть бути сутички з конкурентами, варто також остерігатися взяття грошей у борг. Можуть бути різні невдачі протягом тижня, багато клопоту.

Риби

Головні питання щодо грошей важливо вирішувати на початку тижня. Можуть бути напружені дні, але й відкриття нових можливостей.

Нагадаємо, астрологи назвали топ-3 найгірших зятя за гороскопом.