RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

Всі новини

Будь-яка з них може зробити себе щасливою: гороскоп для жінок на тиждень

Астрологічні прогнози можуть не лише передбачити майбутнє, а й втілити мрії та стати успішнішими у будь-якій сфері.

Про те, що чекає на прекрасну половину людства цього тижня, розповіли астрологи.

Жінка Овен

Овнам цього тижня набагато простіше виконуватиме фізичну роботу, прибирати будинок, здійснити набіг на улюблені магазини. Щодо інтелектуальної праці, то тут можуть виникнути деякі труднощі. Мислення дещо загальмує через вплив Юпітера. Ці жінки ризикують виявитися жертвою своєї імпульсивності. Зірки радять бути дуже обережними.

Жінка-Телець

Не варто заглушувати внутрішній голос та свої емоції. Навпаки, їх потрібно просто направити у правильне русло. Це дозволить уникнути емоційного вигоряння та інших неприємностей. Експерти рекомендують цими днями Тельцям пам'ятати про те, що не можна давати волю почуттям. Ще красивим жінкам не треба чекати з відкритим ротом схвалення з боку оточуючих. Стриманість та контроль емоцій - ідеальна формула успіху в цей період.

Жінка-Близнюки

Як підказують астрологи, цього тижня потрібно намагатися уникати проблемних тем у спілкуванні з коханою людиною чи іншими близькими людьми, оскільки це порушить спокій. В іншому випадку бунтарський дух спричинить нові проблеми як у відносинах, так і на роботі. У коханні ці жінки будуть на висоті через сильний Меркурій. Цього тижня Близнюки можуть отримати будь-якого чоловіка, для чого потрібно лише бути собою і більше посміхатися.

Жінка-Рак

У цей період зірки рекомендують представницям цього Знаку увійти до режиму енергозбереження та делегувати свої обов'язки іншим людям. Для Раків це не складе особливих труднощів, тому що у них є справжній дар переконання. Навіть якщо робити все самим звичніше, потрібно все ж таки подумати про спільну роботу. При переході Юпітера в ретро-фазу може постраждати енергетика, тому краще залишити собі найнеобхідніші завдання, які не зазнають зволікань.

Жінка-Лев

Левицям у терміновому порядку необхідно викинути з голови всі ті думки, які можуть відштовхнути від вас успіх . Тут на допомогу прийде спілкування з оптимістичними та щирими людьми. Крім того, треба пам'ятати, що все те добре, що в міру. Цим жінкам потрібно працювати, але не надто перевтомлювати себе. Потрібно стежити за своєю зовнішністю, але не забувати про внутрішнє наповнення. Юпітер буде ретроградний із четверга, тому Леви опиняться у непростій ситуації. Перед вами може постати складна дилема, але пам'ятайте – треба діяти!

Жінка-Діва

Щоб досягнути справжнього успіху, важливо щось зробити для цього. Юпітер дасть шанси реалізувати далекосяжні плани та мрії. Наголос варто зробити на інтелектуальний розвиток та пошуки нових талантів, захоплень. Приймати важливі рішення краще без гучних слів та попереджень, щоб не розкривати карти. Великі успіхи чекають жінок-Дів у стосунках, особливо для тих жінок, які знаходяться на даний момент у пошуках.

Жінка-Терези

Терези входять до списку найуспішніших жінок за Знаком Зодіаку. Їх успіх пов'язаний насамперед зі сферою кохання. Це буде вдалий час для пошуків нових стосунків або спроб зміцнити любов, що вже знайшлася. Цього тижня ці леді відчують, що можуть вплинути на будь-які обставини, а також можуть змінити життя на краще. Астрологи пропонують налаштуватись заздалегідь на оптимістичну хвилю, щоб ретро-Юпітер не почав вставляти палиці в колеса. Постійні проблеми можуть призвести до дратівливості.

Жінка-Скорпіон

З 25 до 31 липня варто спробувати взяти події під контроль. Спочатку може здатися, що від цього немає жодного сенсу, але це не так. Гармонія та спокій — найкращі друзі Скорпіонів цього тижня. У такому стані буде простіше розкрити в собі свої зодіакальні таланти, досягти успіху в роботі, у особистому житті. Вам не рекомндують дивуватися, якщо раптом відчуєте сильной укол ревнощів: Венера в Раку допоможе не дати цьому почуттю розростатися та зіпсувати стосунки. На думку астрологів, з'ясування відносин найкраще перенести на потім.

Жінка-Стрілець

Прекрасним Стрільцям доведеться багато часу і сил витрачати на з'ясування стосунків. Втім, якщо успішно застосовувати свої навички дипломатії при спілкуванні, можна досягти порозуміння з будь-ким. В іншому тиждень обіцяє Стрільцям прекрасної статі багато енергії та витривалості. На цих жінок чекає успіх у будь-яких сферах життя. Головне — не приховувати своїх планів нікому на майбутнє.

Жінка-Козеріг

Цим жінкам зараз потрібно пам'ятати про силу слова та думки, оскільки саме вони впливають на карму, здоров'я та матеріальний добробут . Важливо подумати перед тим, як говорити про щось, особливо якщо справа стосується фінансів. Найяскравіше про себе заявить у ці дні Меркурій. Аспекти планети 26 та 31 числа обіцяють дуже сприятливе емоційне тло. Цими днями козерогам везтиме у всіх сферах — від кар'єри до кохання. Козерогам зараз не варто імпульсивно йти на поводі біля своїх поривів, бо протистояти деструктивним бажанням буде дуже непросто.

Жінка-Водолій

Головний орієнтир для цих жінок – інтуїція. Логіка цілком може підвести, тому потрібно максимально тонко аналізувати будь-яку ситуацію. Є високий ризик потрапити під чужий вплив або вступити до залежних відносин. Зірки рекомендують у цей період уникати спілкування з незнайомцями та людьми з поганою енергетикою. Венера та Меркурій щедро наповнюють прекрасних Водоліїв енергією, впевненістю в собі, неймовірною рішучістю.

Жінка-Риби

Як тільки Риби чогось захочуть, це відразу до них прийде. Ось тільки, як попереджають астрологи, саме в цьому і таїться ключова каверза цього періоду. Якщо їм нічого не захочеться, тиждень пройде без якихось сприятливих змін. Експерти наполегливо рекомендують розподілити навантаження на всі дні так, щоб понеділок-вівторок були присвячені приємним справам, а решта — вирішенню складних завдань. Всім Рибам, хто перебуває у стосунках, треба дати трохи волі другій половинці.

Раніше "Апостроф" повідомляв про п'ятірку найнеприємніших невісток за знаком Зодіаку .