RU  UA  EN

Четвер, 4 липня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.25
НБУ:USD  40.30
Суспільство

Новини

4 липня

Всі новини

Рідко жалкують про скоєне: ТОП-5 найжорстокіших знаків Зодіаку

Астролог Вікторія Лядова назвала знаки зодіакального кола, представники яких відрізняються жорстокістю. Надмірно запальними та схильними до насильства виявилися Риби, Діви, Водолії, Скорпіони та Овни.

Про це пише Експрес.

5 місце - Риби

Народжені під цим сузір'ям, плануючи злочин, можуть виявляти витончену хитрість. Вони не схильні до співчуття та каяття. Разом з тим Риби можуть бути вірними та надійними друзями.

4 місце - Діви

Розважливі та холоднокровні Діви нерідко зустрічаються серед найжорстокіших вбивць та маніяків, яких правоохоронці розшукують десятиліттями. Водночас з рідними вони виявляються неймовірно лагідними та дбайливими.

3 місце - Водолії

Представниці цього астрологічного символу заводяться з півоберту, емоційно лаються і не скупляться на ляпаси. А щоб втекти від пригнічуючої рутини, вони здатні на несподівані вчинки. Примітно, що це стосується лише жінок.

2 місце - Скорпіони

Ці "обаяшки" просякнуті злістю і досить запальні. Зірки наділили їх талантом до плетіння інтриг та неймовірною мстивістю. Скорпіони можуть піти на злочин без вагань і ніколи не шкодувати про це.

1 місце – Овни

Емоційність цього знака Зодіаку робить його одночасно самим люблячим і запальним. Овен легко переходить межу і може застосувати фізичне насильство, а в стані афекту – вчинити злочин.

Раніше ми назвали найнебезпечніші знаки Зодіаку, які не відрізняються надійністю.