RU  UA  EN

Середа, 22 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

22 травня

21 травня

Всі новини

У Дів все влаштується само собою, а для Скорпіонів час діяти: гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 21 серпня

Астрологи озвучили гороскоп для всіх знаків Зодіаку на неділю, 21 серпня.

Про це повідомляє Ukr.Media.

Овен

Овнам належить ухвалити важливе рішення, розібратися в заплутаній ситуації. Для них це - ідеальний день для того, щоб побачитися зі старими друзями, обговорити справи днів, що давно минули. І справа не тільки в тому, що спогади вам приємні, а й у тому, що вони стають для вас джерелом натхнення.

Телець

Тельцям день обіцяє спілкування з друзями, причому можна як наносити візити, так і приймати гостей. Улюблена людина поділиться з вами цікавою ідеєю, реалізація якої не тільки дасть відчутний практичний результат, а й сприятиме покращенню відносин загалом.

Близнюки

Близнюкам варто бути обережними під час вирішення фінансових питань. У професійній сфері сильний вплив позитивних тенденцій. З'являються нові можливості, про які ви раніше не наважувалися навіть мріяти, коло спілкування стрімко розширюється.

Рак

У Раків день обіцяє бути відносно спокійним. Можна готуватися до початку роботи над серйозним проектом або відкриття власної справи, проводити попередні переговори, обговорювати та узгоджувати деталі. А ось в особистій сфері, навпаки, поспішати з рішеннями не лише можна, а й потрібно.

Лев

День обіцяє Левам масу цікавих пропозицій та запрошень. Їм варто бути більш розбірливими та уважними. Цей день дасть представникам знака можливість відверто поговорити з близькими, обговорити питання, що накопичилися, почути масу приємних слів. Можна зізнаватись у своїх почуттях, не побоюючись бути зрозумілими неправильно.

Діва

У Дів у цей день все влаштується само собою - надто серйозне ставлення до ситуації, що склалася ні до чого. Їм рекомендується робити те, що вважають за потрібне, і не сумніватися в правильності прийнятих раніше рішень.

Терези

Несподіваний збіг обставин дозволить Терезам благополучно завершити роботу над проектом, який ви навіть не сподівалися довести до кінця. Можливі цікаві пропозиції щодо співпраці або зміни місця роботи. Виникає шанс знайти найвпливовіших покровителів.

Скорпіон

День вимагає від Скорпіонів дій, а чи не роздумів. Друга половина цього дня обіцяє масу розваг та приємних емоцій. Ви зможете побувати там, де давно мріяли, перегляньте фільм чи спектакль, про який чули багато хорошого.

Стрілець

Стрільцям належить провести велику роботу над собою для того, щоб досягти будь-якого результату. Ділові зустрічі, призначені у другу половину дня, відкриють перед ними нові горизонти. Чудово цей день підходить для покупок.

Козеріг

День чудово підходить для великих та важливих справ. Початок дня обіцяє врегулювання сімейних розбіжностей. Відносини із родичами значно покращаться. Добре буде складатися поїздки, на користь йде спілкування з дітьми. Не виключені несподівані візити, незаплановані розважальні заходи.

Водолій

У Водоліїв цей день може бути пов'язаний із серйозним романтичним захопленням, початком нових стосунків, які, можливо, і не відіграють важливу роль у їхньому житті, але напевно надихнуть їх на творчі звершення.

Риби

Риби зуміють знайти людину, яка готова взяти на себе вирішення всіх проблем. Їм не варто приховувати подяку – помічник діятиме подвійно старанно.

Раніше "Апостроф" публікував гороскоп для всіх знаків Зодіаку на вересень.