RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

Всі новини

На них лежить вінець безшлюбності: жінки з якими іменами будуть самотніми до глибокої старості

Деякі дівчата виходять заміж раз і назавжди, а володаркам інших неймовірно складно знайти жіноче щастя.

На яких жінках ніби лежить вінок безшлюбності, повідомляє "Апостроф".

Світлана

Дівчата з таким світлим ім'ям дуже добрі, привабливі та чуйні. Вони знають, чим привабити чоловіка і мають красу, чуйність і дипломатичність. Однак часто на шляху Світлан зустрічаються негідні чоловіки, через які дівчата втрачають надію на щасливе майбутнє.

Людмила

Ці дівчата наполегливі і сильні духом, тому в пошуку чоловіків їм слід орієнтуватися на тих, хто сильніший за неї, що досить складно. Іноді на це може піти кілька років, інколи ж усе життя. Людмили багато чого очікують від партнера та високо піднімають планку. Саме через це їм може загрожувати самотність.

Олександра

Дівчата з цим ім'ям часто мають чоловічу енергетику, що дозволяє їй триматися впевнено в будь-якій ситуації. Але часто Олександрам не вистачає ніжності та жіночності. Відсутність партнера носіїв імені не бентежить - вони можуть бути щасливі, як у парі, так і наодинці з собою.

Тамара

Власниці цього імені сильні, вольові та самостійні. Незважаючи на те, що Тамара виглядає тендітною та мрійливою, у її характері часто проявляється непокірність та мужність. Внутрішні переживання, образи та проблеми заважають побудувати жінкам з таким ім'ям щасливі, міцні та гармонійні стосунки.

Віра

Власниці цього імені вразливі та довірливі, вони здатні ідеалізувати свого партнера, а потім стикатися з жорстокою реальністю, яка зовсім не тішить. Однак жінка з таким ім'ям продовжує сподіватися на краще.

Алла

Алли досить наполегливі і вміють домагатися свого, вони мають ділову хватку. Часто носії цього імені недооцінюють чоловіків, із якими перебувають поруч. Таким чином, Алли ніколи не бувають самотні, але й постійного партнера вони теж не мають.

Раніше ми писали, які жіночі імена відштовхують чоловіків.