RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

Всі новини

Неприємності ходять за ними по п'ятах: п'ять чоловічих імен із поганою кармою

Ці чоловічі імена не є якимись рідкісними, але належать, зазвичай, досить сильним особистостям, які все-таки примудряються потрапляти в колотнечу через власні коливання і розгубленість.

"Апостроф" дізнався, власникам яких імен варто бути трохи впевненішим, щоб уникати ударів долі.

Анатолій

Толя щедрий і добродушний, він безвідмовний і не вміє говорити "ні". Часто це призводить до того, що Анатолій спивається, оскільки відмовити товаришу, який запропонував "відпочити", він просто не в змозі. Ця риса характеру призводить і до проблем на роботі через невміння відстоювати свої права. Щоб уникати неприємностей, Анатолію потрібен поряд надійний партнер, який має жорсткий характер.

Читайте також: Стають воїнами: чоловічі імена, носіям яких надано роль захисників

Вадим

Вадик зі своїм вибуховим характером рідко йде на компроміс, воліючи жити у стані перманентної війни. Однак його невпевненість не дає йому повноцінно реалізувати себе. Якщо Вадим візьме себе в руки та заспокоїться, то досягне чималого успіху у всьому.

Роман

Рома, вважаючи себе творчою людиною, часто змінює роботу, не добиваючись ніде якихось відчутних результатів. Оскільки він не може визначитися, це часто призводить до фінансових проблем і, що не дивно, конфліктів у сім'ї. Роман має зрозуміти, хто він насправді, і тоді в нього все налагодиться.

Сергій

Сергій має якесь нездорове почуття справедливості, прагнучи у всьому "навести лад", особливо коли його не просять. Він вважає, що тут усі засоби гарні й може вдатися до сумнівних і навіть таких методів, які карають згідно із законом. Сергію потрібно завжди контролювати свої емоції та не приймати імпульсивних рішень.

Юліан

Юлік настільки недовірливий, що навіть найменша дрібниця здатна надовго вибити його з колії. Будь-яка невдача призводить до депресій, конфліктів та сварок. Щоб стати трохи щасливішим, Юліану потрібен спокійний та впевнений у собі партнер.

Нагадаємо, раніше "Апостроф" писав про власників імен, які носять справжні ледарі.