RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

Всі новини

Фатальні красуні: п'ять імен жінок, яким "світить" нерозділене кохання

Жінок з деякими іменами чоловіки просто обожнюють навіть, якщо ті мають не найпростіший характер – у той же час інші можуть бути розумницями, спортсменками і просто красунями, при цьому постійно страждаючи від нерозділеного кохання.

Про це повідомляє Ukr.Media.

Марія

Дівчина з цим іменем відрізняється жертовністю та великою самовіддачею до людей, яких вона любить. Саме цим часто користуються корисливі чоловіки – вони прикидаються закоханими, отримують турботу, ніжність та любов з боку Марії, а коли їм це набридає, просто розбивають дівчині серце. Втім, носійка цього імені має чудову інтуїцію і з часом вона навчається розрізняти правду від брехні, шукаючи справжніх стосунків.

Читайте також: Які імена не варто давати дитині: дві народні прикмети

Мілана

Мілана приваблива, артистична, любить пригоди і цікавих чоловіків. Вона не скупа на компліменти і любить фліртувати, що часом представники сильної статі сприймають всерйоз. М'який характер цієї дівчини допомагає їй легко досягати усього в житті, але інколи вона може бути досить наївною у сприймати за дійсність те, чого насправді немає. Через доброту, носительку імені партнери використовують в своїх цілях: близькість, просування по кар'єрних сходах, тимчасову розвагу.

Аріна

Аріна відрізняється відповідальністю настільки, що не завжди може відмовити чоловіку навіть якщо він їй не цікавий. Вона готова прийти на допомогу в будь-який час, позичити грошей, навіть якщо у самої фінанси співають романси, змінити плани або підлаштувати їх під знайомого. Партнери часто користуються добротою Аріни, але не поспішають їй давати щось суттєве натомість.

Інна

Інна – харизматична і цілеспрямована особистість, вона чітко знає, чого хоче і без зусиль досягає бажаного. Чоловіки бачать у ній сильну особистість і щиро бажають бути поруч, проте з корисливими для себе цілями. У той же час, Інна ніколи не буде з чоловіком слабшим за неї, вона буде шукати своє кохання знову і знову, поки не вирішить залишитися гордою одиначкою.

Єлизавета

Дівчина із цим ім'ям має багато прихильників, вона притягує до себе увагу та любить отримувати залицяння з боку протилежної статі. Єлизавета має сильний характер і сильну вдачу, все, до чого б не бралася дівчина, виходить у неї без особливих зусиль. Саме цим і користуються чоловіки, обираючи її своєю обраницею через вміння вирішувати чужі проблеми. Ця дама небайдужа до страждань близьких людей, тому всіма силами намагається допомогти.

Раніше ми публікували сім найщасливіших імен для хлопчиків та дівчаток.