Голодний Місяць 2023: як гадати і що не можна робити на повню 5 лютого

Лютнева повня, яку ще називають Голодною або Сніжною, у 2023 році настане 5 лютого о 20:28 за київським часом. У цей день астрологи радять бути стриманими та не йти на ризики і починати щось нове. Також варто загадати бажання.

"Апостроф" розповідає, що можна та не можна робити на Голодний Місяць 5 лютого.

Читайте також: Місячний календар на лютий: які дні будуть найсприятливішими та найнебезпечнішими

Лютнева повня буде у знаку Лева. Це значно впливає на погіршення стану як здоров'я, так і справ у Тельців, Львів, Скорпіонів та Водоліїв. Наслідки цієї повні будуть діяти до 30 лютого. Їм варто бути більш стриманими та не ризикувати. Інші знаки Зодіаку навпаки можуть отримати підвищення кар'єрними сходинками та визнання заслуг.

Що треба робити

Прийнято загадувати бажання за одним з таких способів:

  1. Написати бажання на папірці, спалити над свічкою, уявляючи, що воно вже збулося. Попіл треба закопати у землю або у сніг.
  2. Поставити свічку на підвіконня, щоб Місяць відбивався у полум'ї. Сказати вголос бажання, поки Місяць не перемістився, та загасити свічку.
  3. Налити води у прозору склянку, прошепотіти у неї бажання, дивлячись на повню, склянку залишити до ранку підвіконні, а потім випити воду.

Що не треба робити

Не можна загадувати бажання, які шкодять іншим людям, інакше це обернеться проти автора бажання.

Також не рекомендується починати нові проекти, ремонт, планувати відпустку або поїздку, реєструвати шлюб, позичати гроші, конфліктувати, у тому числі з начальством на роботі.

Не можна виносити щось з дому, інакше втратиться вдача.

У ніч на Голодний Місяць не можна засинати так, щоб місячне світло потрапляло на сплячого, інакше будуть снитися кошмари.

Раніше "Апостроф" називав трьох знаків Зодіаку чекають радикальні зміни в лютому.