RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

Всі новини

У Овнів буде підбиття підсумків, а на Львів чекає реорганізація побуту: гороскоп на 20 лютого

Експерти щодня складають гороскопи для всіх знаків Зодіаку, щоб люди могли простіше спланувати свій час. Особливо – у понеділок, який і так має погану славу!

Астрологи розповіли, чого побоюватися, а так що розраховувати на початку нового робочого тижня.

Читайте також: Вас чекає казковий початок весни: три знаки Зодіаку купатимуться в грошах у березні

Овен

Час для того, щоб підбивати підсумки, переглядати пройдений шлях. Усі старання будуть високо оцінені, а ось за помилки доведеться дорого заплатити.

Телець

У понеділок може розпочатися сильний енергетичний спад. Приділіть увагу ментальному та фізичному здоров'ю. Деякі представники цього знаку Зодіаку можуть потрапити в алкогольну залежність або депресію.

Близнюки

Цей час сприятливий для початку нових цікавих справ, звернення до керівництва. Але не варто у понеділок надто розраховувати виключно на власні сили – варто звернутися за порадою чи допомогою до когось, кому ви дуже довіряєте.

Рак

Це звичайний робочий понеділок, коли варто віддатись рутині і просто плисти за течією. До вечора головний біль може вивести Раків із ладу, тому треба відпочити, відмовитися від візитів та запрошення гостей.

Лев

Час сприятливий для реорганізації побуту, серйозних покупок, обміну. Ви можете отримати серйозну підтримку від інших людей. Не варто витрачати цей день на дурниці та нескінченні розваги, у той час, як можна отримати профіт від цього дня.

Діва

Час багато в чому пройде у клопотах і в домашніх стінах, і на роботі. Потрібно буде вирішити чимало важливих питань, а трохи відпочити та розслабитись не вийде.

Терези

Відмінний період, щоб закінчити раніше розпочаті справи. Понеділок також підходить для зміцнення ділової репутації, зав'язування корисних знайомств. Експерти радять більше спілкуватись з іншими людьми. Можете також починати ремонт чи перестановку будинку.

Скорпіон

Можете сміливо приділити час для роботи, важливих зустрічей, планування, навчання. Спілкування з іншими людьми обіцяє бути легким та цікавим. Не потрібно ні на секунду сумніватися у своїх вміннях та досвіді, утримайтеся від суперечок із керівництвом.

Стрілець

Зараз виявляйте більше ініціативи та не бійтеся експериментувати! Заплановані заходи відбудуться без подій та неприємних сюрпризів. Можна запланувати походи магазинами. Сам собою процес шопінгу може стати захоплюючим і приємним заняттям, а покупки виявляться до речі.

Козеріг

Цей час обіцяє помітні успіхи – як у роботі, і у побуті. Будь-яка справа, за яку візьметеся, ви зможете довести до кінця. Цього дня не варто діяти необдумано чи під впливом імпульсу. Більше уваги приділяйте своєму здоров'ю та фізичній формі.

Водолій

Зірки радять більше уваги приділяти сім'ї, особливо дітям. Можна зайнятися врегулюванням господарсько-побутових питань, підвищенням рівня комфорту та затишку. Це добрий час для проходження медичного обстеження, початку курсу лікування. Сьогодні не слід брати або позичати навіть невеликі суми.

Риби

Рекомендується стримати активність і вести спокійний та розмірений спосіб життя. Але експерти говорять про те, що обставини можуть скластися таким чином, що доведеться працювати на межі своїх можливостей.

Нагадаємо, раніше "Апостроф" повідомляв про знаки Зодіаку, які не вміють прощати образи.