RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 червня

25 червня

Всі новини

Левам не потрібно роздмухувати проблеми, а Скорпіонам варто стати добрішим: гороскоп на 24 лютого

Астрологи назвали трьох представників гороскопа, які купатимуться в грошах у березні і дали прогноз для всіх знаків Зодіаку на 24 лютого.

"Апостроф" розповідає, як пройде п'ятниця у всіх представників гороскопу.

Овен

Астрологи радять уникати зайвої метушні та дати подіям відбутися. Не варто хвилюватися та вигадувати зайвого, все йде у потрібному напрямку.

Телець

Потрібно максимально задіяти свій творчий потенціал і уникати шаблонів. Досягти бажаного допоможуть нестандартні підходи та готовність пробувати нове.

Близнюки

Хтось із оточення може підвести, що засмутить представника знака. Однак не варто зациклюватися на цьому, краще направити свої сили в інше русло.

Рак

Пережити складності дня допоможе легке ставлення до того, що відбувається, та позитивний настрій. Це привабить у життя Рака добрих людей.

Лев

Астрологи радять не роздмухувати проблеми, а на непорозуміння з близькими реагувати з гумором. Насправді вони не варті уваги.

Діва

Хороший день для ділової активності та контактів. Астрологи радять поводитися впевнено і виявляти сильні сторони. Однак не варто звеличувати себе над іншими.

Читайте також: Пробачать, але не забудуть: хто за гороскопом все життя пам'ятає образи

Терези

Настав час похвалити себе за досягнення та успіхи. Можна навіть у "нагороду" купити собі те, чого давно хотілося. Але не варто забувати і про економію.

Скорпіон

Представникам знака варто бути добрішими і йти назустріч близькій людині. Справи можуть і зачекати, а от стосункам можна зашкодити.

Стрілець

Вміння Стрільця нестандартно подивитися на ситуацію стане в нагоді оточуючим і допоможе їм вийти зі складного становища.

Козеріг

Не варто турбуватися, що чесність та добрі наміри не помічають – насправді їх бачать, просто не всі вважають за потрібне або можуть про це говорити.

Водолій

Допомогти просунутися у важливій справі може порада друга. Діалог також допоможе розібратися у своїх почуттях і навести лад у думках.

Риби

Гарний день, щоб взятися за реалізацію найсміливіших ідей і божевільних планів. Все вийде, якщо розробити детальний план.

Раніше "Апостроф" розповідав, які 5 знаків Зодіаку зустрінуть велике кохання в 2023 році.