RU  UA  EN

Четвер, 23 травня
  • НБУ:USD 39.60
  • НБУ:EUR 42.65
НБУ:USD  39.60
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 травня

Всі новини

Будуть нерішучі до кінця місяця: найбоязкіші знаки Зодіаку

Астрологи назвали три знаки зодіакального кола, представникам яких буде дуже складно порозумітися з друзями, а ось деякі знаки Зодіаку до кінця місяця різко вирішать пригальмувати.

Астрологи розповіли, як пише "Апостроф", представники яких зодіакальних сузір'їв раптом стануть менш рішучими у березні.

Читайте: Жити не можуть без сварок: хто за гороскопом найбільший скандаліст

Овен

Залишок березня у Овнів буде досить метушливим, вони займатимуться рутинними справами, роблячи дрібні вчинки та тупцюючи на місці, а на "велику рибу" вони не підуть, пояснюючи, що втомилися для змін.

Близнюки

Перед Близнюками стоїть безліч завдань, які потрібно вирішувати, проте вони зовсім не поспішають із цим. Представники цього сузір'я знаходять різноманітні відмовки, боячись зізнатися навіть самим собі, що їм просто страшно.

Діва

Наприкінці березня Діва почне виявляти надмірну обережність, що явно не піде на користь їхнім справам. Після вимушеної паузи представникам знака доведеться розгрібати завали, що утворилися.

Стрілець

Стрільці чекатимуть і зволікатимуть навіть там, де жодної небезпеки не передбачається. Раціонального пояснення цьому немає, але прискорюватися вони не наважуватимуться.

  • Вас може зацікавити:

Приречені на невдачу: топ-5 знаків Зодіаку, які притягують проблеми

Цінують незалежність у стосунках: названо чотири знаки зодіаку

Забудуть про тугу: три знаки Зодіаку знайдуть розваги у березні