RU  UA  EN

Субота, 21 вересня
  • НБУ:USD 41.05
  • НБУ:EUR 45.60
НБУ:USD  41.05
Суспільство

Новини

21 вересня

20 вересня

Всі новини

Остання "магічна" дата року 23.12.23: як сьогодні загадати бажання і залучити гроші

Астрологи дали українцям корисні поради та розповіли, як правильно загадати бажання в останню у 2023 році дзеркальну дату.

"Апостроф" пояснює нюанси нумерології та розповідає, як залучити гроші та вдачу.

Читайте також: 23.11.2023 - головна "магічна" дата року: чим особлива, як загадати бажання і що заборонено

Дзеркальна дата 23.12.23 - що означає в нумерології

Сума цифр 23 грудня 2023 року є знаком чистого кохання - 2+3+1+2+2+3=13. За словами астрологів, ця дата символізує об'єднання двох душ і нерозривний союз двох сердець. Уявлення про те, що число 13 негативно впливає на життя людини, є хибним. Число варто розглядати як символ початку нового життєвого періоду, витканого людською душею, яка прагне відкрити себе для кохання.

Астрологи запевняють, що дзеркальна дата 23 грудня 2023 року - день, який буде наповнений величезною енергією, коханням. Цей день сприятливий для нових починань та різноманітних обрядів.

Дзеркальна дата 23.12.23 - як загадати бажання

Ви можете загадати бажання для залучення грошей та удачі, користуючись трьома способами. Перший передбачає використання свічки - у день дзеркальної дати сфокусуйтеся на своєму бажанні і, дивлячись на вогонь запаленої свічки, загадайте його.

Другий спосіб - через мантру. Треба залишитися на самоті в кімнаті, закрити очі і кілька разів вголос сказати своє бажання.

Третій спосіб - з використанням дзеркала. Сідаєте навпроти нього, пильно дивитеся обі в очі, методично повторюючи задумане.

Афірмації і будь-які ритуали в дзеркальну дату працюють краще, ніж в інший день. Тому якщо вмієте робити розклади на картах - астрологи також рекомендують сміливо користуватися цим навиком.

Раніше ми розповідали, як загадати бажання, щоб воно неодмінно збулося.

Вас може зацікавити:

Не можна лаятися та працювати: головні заборони та прикмети "дзеркальної дати"

Юпітер буде щедрим: кому за гороскопом пощастить в кар’єрі у 2024 році

У грудні буде дві дзеркальні дати: нумеролог про їх особливості і небезпеки