RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Бережіть своє кохання: у січні у п'яти знаків Зодіаку почнеться "чорна смуга"

П'ять знаків Зодіаку мають шанси отримати проблеми на любовному фронті у січні 2024 року.

Про це повідомляє ресурс knowinsiders.com.

Йдеться про такі знаки, як Козеріг, Риби, Телець, Скорпіон, Близнюки.

Читайте також: Ідеальний час для романтики: чотири знаки Зодіаку зустрінуть кохання в новому році

Козеріг

На початку січня Козерогам може бути корисно поговорити зі своїми "внутрішніми демонами". Їхнє життя в цей період буде сповнене драматичних змін і бурхливих почуттів. За цей час може статися інтенсивна подорож до самопізнання та відродження, що означає труднощі досягнення балансу між боргом та пристрастю.

Також душа Козерога зазнає глибокої метаморфози, в якій розчарування в коханні змішається із викликом холоду та обіцянкою весни.

Риби

У мрійливих і чуттєвих Риб з'являться практичні завдання і сильне почуття відповідальності. Вони зможуть зазнати тиску в океані емоцій, який ніколи до цього не відчували. Зірки радять знакам зіткнутися із зобов'язаннями та труднощами романтичних відносин, але з іншого боку це може призвести до емоційного нерозуміння та збентеження.

Телець

На початку 2024 року Тельці можуть мати несподівані та раптові зміни, а також труднощі в романтичних відносинах. Також вони зможуть відчувати тривогу та емоційну нестабільність, ніби у твердій землі під вашими ногами раптово з'являються тріщини.

Скорпіон

Скорпіони повинні налаштувати свій внутрішній компас і протистояти турбулентності зовнішнього світу, подібно до того, як люди намагаються вижити в морі зі стрімкими течіями. Щоб не потрапити у вир почуттів, можливо, доведеться 1 січня кожного року підбивати підсумки попереднього року.

Близнюки

Близнюки схильні коливатися між впевненістю та невизначеністю. Несприятливі аспекти Сонця та Юпітера можуть викликати надмірну самовпевненість, що може вплинути на рішення та вибір Близнюків у романтичних відносинах.

Нагадаємо, раніше ми писали про три знаки Зодіаку, які завжди повертаються до колишніх.

  • Вас може зацікавити:

Минуле постукає у двері: ці три знаки Зодіаку возз’єднаються зі старим коханням в 2024 році

2024-й рік нудним не буде: двом знакам Зодіаку "світить" зустріч з колишнім коханням

Таке буває раз у житті: 2024 рік стане доленосним для п’яти зодіакальних пар