RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 травня

15 травня

Всі новини

День буде легким, але не без несподіванок: гороскоп за картами Таро 21 січня

Астрологи, які раніше склали любовний гороскоп на лютий, розкрили, що карти Таро віщують на неділю, 21 січня, для всіх знаків Зодіаку.

"Апостроф" розповідає, кому з представників зодіакальних сузір'їв карти Таро обіцяють насичений позитивними подіями та хвилюючими переживаннями день.

Читайте також: Кохатимуть один одного вічно: три зодіакальні пари, які є справжніми спорідненими душами

Овен

Овна випала карта Король Мечів. У спілкуванні з близькими варто бути обережним, щоб уникнути надмірного цинізму та критики.

Телець

Для Тельця передбачено карту Двійка Жезлів. Обставини можуть вимагати від вас відвертості та ясності у висловленні своїх думок. Час прийшов, і невелике потрясіння може принести вам користь.

Близнюки

Близнюкам передбачено карту Помірність. Скористайтеся цим часом для вирішення складних завдань. Сьогодні обіцяє бути вдалим днем.

Рак

Ракам випала карта Місяць, яка відкриває образний світ душі, снів, мрій та одкровень. Сьогодні важливо відкрити свої найприхованіші бажання перед своєю другою половинкою.

Лев

Для Лева передбачена карта Лицар Денаріїв. Лицар Денаріїв символізує дух, який відрізняється старанністю, терпінням і наполегливістю, і вам слід застосувати ці якості у своїй роботі та в особистих стосунках.

Діва

Для Діви передбачено карту Четвірка Жезлів. Ця карта вказує на період миру та спокою. Насолоджуйтесь спокоєм та затишком.

Терези

Карта Колесо Фортуни може бути сприйнята як символ залежності від долі або як урок життя. Можливо, сьогодні ви зіткнетеся із ситуацією, в якій відчуєте себе безпорадним. Важливо вчитися сприймати життя з філософського погляду.

Скорпіон

Для Скорпіона передбачено карту Сімка Мечів. Можливі непорозуміння із близькими, а також інші дрібні неприємності. Тому важливо сьогодні стримувати свої емоції.

Стрілець

Для Стрільця передбачено карту Лицар Жезлів. Лицар Жезлів символізує пристрасть та ентузіазм, але негативна сторона карти - нетерпіння. Варто зупинитися і поглянути на світ навколо - на вас чекає щось несподіване.

Козеріг

Карта Сімка Денаріїв символізує терпіння та повільний прогрес. Сьогодні вам не слід квапити події, оскільки тільки послідовний рух крок за кроком допоможе вам досягти успіху.

Водолій

Для Водолія передбачено карту Паж Жезлів. Вона обіцяє деяку пригоду. У вас з'явиться можливість вирушити у подорож та розширити межі своїх інтересів.

Риби

Для Риб передбачена карта Десятка Денаріїв. Ця карта позначає період достатку, стабільності та повноти життя. Завдяки матеріальному комфорту ви відчуєте духовний добробут.

Раніше "Апостроф" розповідав, які Зодіаку вважають злими та неприємними.

  • Вас також може зацікавити:

Краще не зв'язуватися: ці знаки Зодіаку у 2024 році можуть принести лише біль та розчарування

У кожного свої страхи: чого бояться знаки Зодіаку

Місячні вузли в Овні: що чекає знаки Зодіаку в наступні півтора року