RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

Левам – перспективи на роботі, Дівам - нових друзів: гороскоп на лютий для всіх знаків Зодіаку

Лютий не обіцяє бути простим місяцем. Кожному знаку Зодіаку він приготував свої випробування та перешкоди. Однак зірки пошлють не лише випробування, але й силу для подолання перешкод. У результаті, багато хто знайде впевненість у собі. А хтось зможе зробити потужний ривок нагору.

Гороскоп на лютий 2024 року розповість, що приготували зірки для кожного знаку Зодіаку.

Овен

Овнам відкриється унікальна можливість вільно висловлювати свої ідеї та думки. Раніше вам не вистачало впевненості у собі. Однак тепер ви маєте шанс проявити себе. Щирість та відкритість у спілкуванні допоможе вам здобути авторитет у будь-якому колективі. Час вам вибиратися з других ролей і ставати лідером. Астрологи радять вам також присвятити цей місяць розширенню свого кругозору. Це дасть вам великі перспективи на майбутнє.

Читайте також: Останній день січня піднесе сюрприз трьом знакам Зодіаку: на кого чекає фантастичний успіх

Телець

Тільці зможуть нарешті у лютому сфокусуватися на досягненні мети. У вас з'явиться можливість більш вигідного працевлаштування, і ви зможете проявити себе на новому місці роботи. Все це, природно, найвигіднішим чином позначиться на вашому фінансовому становищі. Крім того, останній місяць зими може змінити найкраще і ваше особисте життя. Однак і вам самим доведеться попрацювати над стосунками.

Близнюки

Близнюки будуть немов згусток енергії. Вам слід направити її на досягнення особистих цілей. Весь минулий рік ви багато сил віддавали роботі. Однак тепер настав час подбати і про себе. Беріть долю у свої руки. Цього місяця дуже багато залежатиме від того, наскільки ви зможете керувати своїми бажаннями, і скільки завзятості ви готові виявити в досягненні мети.

Рак

Ракам цього останнього місяця зими слід розібратися в собі. Ви досі не можете визначитися зі своїми бажаннями та почуттями. І ці ваші метання позначаються на всьому. Зараз у вас з'явиться можливість розкласти все по поличках. Визначте собі пріоритети і починайте рух до наміченої мети. Не розпилюйтеся на дрібниці, інакше ніколи не досягнете бажаного.

Лев

Левам відкриються нові кар'єрні перспективи. Будучи за своєю природою лідерами, ви і так ставите собі цілі, які недоступні іншим. Однак навіть це не є вашою стелею. Ви можете претендувати на більше. Тому, якщо у вас є кар'єрні устремління, починайте їх втілювати. Зірки будуть допомагати вашому знаку Зодіаку цього місяця.

Діва

Дівам майбутній місяць обіцяє нових друзів та підвищену соціальну активність. Вам вдасться зав'язати нові знайомства, а також розпочати реалізацію нового соціального проекту. При цьому початок місяця може пройти в апатії та небажанні працювати. Однак ближче до другого тижня лютого відбудеться якась подія, яка зрушить вас із місця і спонукає до активності. Загалом, приготуйтеся до бурхливого життя.

Терези

Терезам дуже не хочеться виходити із зони комфорту, проте це доведеться зробити, оскільки життя не залишить вам вибору. Взагалі ваш знак Зодіаку не з тих, кому легко брати на себе відповідальність, але якщо обставини до цього змушують, то ви можете гори зрушити. Очевидно, в лютому щось змусить вас залишити зону комфорту і вирушити завойовувати цей світ. Поступово ви увійдете у смак, і вам сподобається процес завоювання.

Скорпіон

Скорпіонам у лютому випаде переосмислити і переоцінити свої бажання. Ви матимете можливість подивитися на себе збоку та об'єктивно зіставити те, що ви вмієте, з тим, чого ви хочете. Не для всіх це прозріння буде солодким. Хтось буде вкрай розчарований собою. Проте вміння об'єктивно оцінити себе – це вже половина справи. А далі можна розпочинати роботу над помилками, щоб досягти свого ідеалу.

Стрілець

У Стрільців цей місяць, можливо, буде пов'язаний із переїздом в інше місце або зі зміною місця роботи. Втім, у будь-якому випадку це навряд чи буде пов'язане з поїздкою у відпустку або подорожжю. Найімовірніше, на вас чекає ділова поїздка. Або можливий переїзд, пов'язаний зі зміною особистих обставин. Спочатку вам важко буде даватися звикання до нового місця. Але згодом ви звикнете і зрозумієте, що доля подарувала вам подарунок.

Козоріг

Козерогів у лютому чекає непростий процес ламки звичного життєвого укладу. Ви, нарешті, усвідомите, що причина вашого тупцювання на місці – лише у вас. Ви прийдете до розуміння, що потрібно щось насамперед змінити у собі, щоб досягти бажаного. Перестаньте звинувачувати інших у своїх невдачах та поразках. Тільки наполегливість та праця відкриють вам шлях до поставленої мети.

Водолій

У Водоліїв цей місяць пробіжить, немов один день. Ви будете насолоджуватися життям. Зірки цього місяця вишикуються так, як потрібно вам. Загалом, у лютому ваш знак Зодіаку буде обранцем долі. Є високі шанси цього місяця зустріти саме ту людину, на яку ви давно чекаєте, і налагодити особисте життя. Відносини розвиватимуться легко саме завдяки особливому розташуванню зірок. Однак, пам'ятайте: так буде не завжди.

Риби

Рибам цей останній місяць зими підкине непрості завдання. Ви постанете перед якимось складним вибором, від якого дуже багато залежатиме. Не бійтеся зробити рішучий крок. Вам все вдасться. Однак, перш ніж зробити цей крок, варто ретельно все зважити, чи дійсно вам це потрібно, і чи не згодом ви будете шкодувати про те, що сталося.

Раніше ми писали, що трьом знакам Зодіаку неймовірно пощастить на початку лютого.

  • Вас також може зацікавити:

Їм не вистачає внутрішньої сили: астрологи розповіли, які знаки Зодіаку не впевнені у собі

Заслуговують на довіру: астрологи назвали найчесніших чоловіків по гороскопу

Романтичні, пристрасні та щедрі: ці три знаки Зодіаку вважають найкращими коханцями