RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

Не слід відкладати важливі справи: гороскоп за картами Таро 10 лютого

Гороскоп на сьогодні, заснований на картах Таро, передбачає насичений день для більшості знаків Зодіаку, під час якого потрібно негайно вирішувати важливі справи, не відкладаючи їх у "довгу скриньку".

Про це пише ресурс slovofraza.

Читайте: Час почати все з нуля: у чотирьох знаків зміниться життя в лютому

ОВЕН - Туз денаріїв

Цього дня варто бути уважними до можливостей, оскільки удача може з'явитись у будь-якому місці. Зосередьтеся на тому, що допоможе здійснити довгострокові плани, особливо у сфері роботи та інвестицій. Можливо сьогодні зможете покласти основи для свого довгострокового проекту, про який так давно мріяли.

ТЕЛЕЦЬ – Вісімка мечів

Карта вказує на необхідність утриматися від розваг та серйозніше підійти до фінансових питань. Можливо, очікують певні обмеження чи перешкоди, але важливо шукати альтернативні рішення, зберігаючи самовладання.

БЛИЗНЮКИ – Лицар кубків

Карта закликає до дії. Зосередьтеся на своїх почуттях та емоціях, особливо у відносинах. День підходить, щоб виявити їх відкрито та щиро.

РАК - Дама жезлів

Це знак готовий сьогодні взяти на себе найважчі завдання, приймаючи рішучі кроки, здатні надихнути інших. Крім того, Раків чекає зустріч із сильною та рішучою жінкою, яка відіграє ключову роль у поточній ситуації.

ЛЕВ – Четвірка жезлів

Карта підказує не боятися бути собою та висловлювати свої почуття, попри можливі негативні реакції. Потрібно увійти у цей день з радістю, відкинувши усі сумні думки. Крім того, сьогодні є найбільш сприятливим моментом для важливої, але важкої розмови.

ДІВА – Десятка денаріїв

Карта говорить про те, що можна насолоджуватися плодами своєї праці. Усвідомте можливості, які надає вам життя. Сьогодні найкращий день для здійснення планів. Все, чим цей знак займеться цього дня, принесе радість.

ТЕРЕЗИ – Дама мечів

У цього знака з'являється можливість прийняти правильне рішення і звільнитися від залежності. Однак будьте обережні, щоб прагнення незалежності не призвело до конфліктів з оточуючими. Гороскоп передбачає зустріч з розумною жінкою, чиї поради можуть мати важливе значення для майбутнього.

СКОРПІОН – Вісімка денаріїв

Карта підштовхує розкрити потенціал і виявити свої здібності, приступивши до чогось нового. Перспективи цього сприятливі, і, зрештою, на фініші чекає успіх.

СТРІЛЕЦЬ - Шістка кубків

Карта віщує день спогадів. Минуле може дати пораду чи натяк для поточного життя, особливо якщо ви зустрінете старого знайомого чи знайдете давно загублену річ.

КОЗЕРІГ – Десятка жезлів

Цей день потребує сильної дисципліни та стійкості. Ви або самостійно візьметеся за завдання, яке вимагатиме всіх зусиль і навіть більше, або вам довірять справу, яка може здатися непосильною. Однак, якщо ціль того варта, варто ризикнути.

ВОДОЛІЙ – Трійка жезлів

Карта вказує можливість досягнення нового рівня, відкриває широкі перспективи. Скористайтеся цим моментом, щоб усвідомити свої можливості, поглянути у майбутнє та визначити свої цілі.

РИБИ - Туз кубків

Субота може стати днем, коли ваше бажання здійсниться. Скористайтеся цим, щоб зробити рішучий крок або прийняти перспективну пропозицію. Можливо, ви вирішите вирішити давні проблеми або змиритися з кимось.

Раніше "Апостроф" розповідав про знаки Зодіаку, яких у лютому чекає зустріч з особливою людиною.

  • Вас може зацікавити:

Запишіть собі: які дні в лютому будуть найщасливішими для знаків Зодіаку

Кохання, дароване небесами: три пари Зодіаку, які були спорідненими душами в минулих життях

Це буде шалений час: астрологи склали жіночий гороскоп на лютий-2024