RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

Всі новини

Рибам - неприємності на роботі, а Дівам - кохання і флірт: гороскоп за картами Таро на 1 травня

Тарологи передбачають, що вівторок, 30 квітня 2024 року, принесе несподівані повороти долі для всіх знаків Зодіаку.

"Апостроф" розповідає, що зірки приготували для представників усіх зодіакальних сузір'їв на цей день.

Читайте також: Кохатимуть один одного вічно: три зодіакальні пари, які є справжніми спорідненими душами

Овен

Дама Денаріїв каже Овнам, що вони відчуватимуть роздратування від правил, встановлених іншими людьми. Будьте сміливими та наполегливо захищайте свої інтереси.

Телець

Карта Сонце каже, що Тельцям прогнозується світлий та приємний день. Однак це буде можливо, якщо ви зможете тимчасово забути про свої проблеми.

Близнюки

Близнюкам карта Лицар Меч рекомендує виявити високий професіоналізм на роботі сьогодні і не захоплюватися дрібними завданнями. Недбале ставлення до обов'язків може спричинити негативні наслідки.

Рак

Ракам карта Двійка Денаріїв повідомляє, що вони можуть очікувати на радісні сімейні турботи. Дозвольте собі повністю поринути у домашні справи та відкладіть роботу на інший день.

Лев

Карта Утримання говорить, що Левам рекомендується звернути увагу на своє здоров'я. Це чудовий час для занять спортом або позбавлення від шкідливих звичок.

Діва

Карта Колесо Фортуни каже, що Діви можуть отримати несподівані фінансові надходження. У любовних справах все буде легко та успішно.

Терези

Для Терезів карта Світ означає, що сьогодні стабільність стає ключовим аспектом. Ймовірно, все розвиватиметься відповідно до ваших планів.

Скорпіон

Карта Правосуддя рекомендує Скорпіонам бути особливо обережними. Уникайте негативного впливу людей та зосередьтеся на позитивних думках.

Стрілець

Карта Сімка Жезлів каже, що Стрільці почуватимуться добре. Але, все ж таки вам не доведеться стикатися з дратівливими факторами.

Козеріг

Козерогам карта Відлюдник каже, що можна дозволити собі розслабитися і насолодитися часом на самоті. Це особливо важливо для вас зараз.

Водолій

Карта Башта для Водоліїв означає, що їхній настрій буде нестабільним. Будьте обережні в словах та діях, оскільки можливі непорозуміння та конфлікти з близькими.

Риби

Для Риб карта Верховна Жриця каже, що можуть виникнути невеликі проблеми у відносинах із начальством. Якщо ви проявите гідність і триматиметесь коректно, конфлікт швидко вирішиться.

Раніше "Апостроф" розповідав, які Зодіаку вважають злими та неприємними.

  • Вас також може зацікавити:

Краще не зв'язуватися: ці знаки Зодіаку у 2024 році можуть принести лише біль та розчарування

У кожного свої страхи: чого бояться знаки Зодіаку

Місячні вузли в Овні: що чекає знаки Зодіаку в наступні півтора року