RU  UA  EN

Неділя, 23 червня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

22 червня

Всі новини

ЗСУ мужньо відбиватимуть атаки: мудрець побачив, чим завершиться війна

Старець Іосаф з Афону віщує спроби Росії захопити південь України, проте їх відіб'ють українські Сили оборони. Водночас ЗСУ піде у контрнаступ на півдні та сході, що дозволить звільнити окуповані території.

Про це йдеться на YouTube-каналі "Український Молитовник".

Читайте також: Вороги будуть покарані: монах Геронтій чітко побачив, коли ЗСУ здобудуть заслужену перемогу

Віщун побачив світло, яке осяяло всю Україну. Він бачить складні відносини між Китаєм і Росією. Зокрема, Китай затримує будівництво газопроводу, висуваючи свої умови, які перешкоджають планам РФ, але не перешкоджає проведенню Саміту миру.

Також старець бачить загрозу можливих ударів РФ водній інфраструктурі у Броварах і про енергооб’єктах, проте вдасться знайти альтернативні джерела енергії. Водночас у Чернігові і на Сумщині можливі повторні атаки, які мужньо відбиватимуть ЗСУ.

Крім того, старець говорить про спроби Росії захопити південь, але українські воїни відіб'ють всі атаки. Також Іосаф віщує наближення контрнаступу ЗСУ, що дозволить звільнити окуповані українські території.

За його словами, ЗСУ просуватимуться на півдні і сході, а російські окупанти відступатимуть, залишаючи за собою розбиті укріплення. На півдні СОУ досягнуть прогресу у звільненні міст і портів. Росія буде змушена відступити. Водночас українські воїни відіб’ють ворога на Донеччині і Луганщині.

Старець додав, що Сили оборони України отримають нову зброю і техніку від західних партнерів. Пілоти стануть справжніми майстрами своєї справи, виконуючи складні маневри.

Водночас санкції проти агресора посиляться, змушуючи РФ шукати шанси для мирних переговорів, які й приведуть до закінчення війни, каже віщун.

Нагадаємо, астролог Влад Росс назвав термін знищення Керченського мосту.

  • Вас може зацікавити:

Перед перемогою будуть важкі часи: старець Хризостом дав прогноз закінчення війни

Небезпека скоро мине: старець Леонід про перемогу України і мирні переговори

Зелена комета несе багато цікавого: астролог дав прогноз щодо контрнаступу ЗСУ і перевороту в РФ