RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

29 квітня

Всі новини

Сталь, комфорт та надійність: ТОП-10 найкращих автомобілів Honda

Експерти назвали ТОП-10 найкращих автомобілів марки Honda – всі ці машини мають стильний дизайн, високий рівень комфорту, ефективність та надійність.

Про це повідомляє Auction Auto.

Хоча Honda де-факто є японським виробником, вони є невід'ємною частиною автомобільного ринку у низці країн. Варто відзначити, що значна частина модельного ряду Honda вироблена в США американськими робітниками, включаючи Honda Accord, що створювався у штаті Огайо протягом останніх 30 років.

Honda Passport

Фото: Auction Auto

Середньорозмірний позашляховик паркетник Honda Passport пропонує два ряди зручних сидінь для п'яти пасажирів та багажник об'ємом 2180 літрів. Під капотом 280-сильний двигун V, який дозволяє швидко набирати швидкість.

Honda Pilot

Фото: Auction Auto

Honda Pilot має просторий витончений салон, що забезпечує приємний досвід водіння в різних умовах. Якщо скласти другий та третій ряд сидінь, ви отримаєте 2350 літрів. Якщо вам важливі пасажири, на третьому ряду вони знайдуть зручні сидіння, які є досить хорошими для тривалих поїздок.

Honda Insight

Фото: Auction Auto

Малолітражний автомобіль Honda Insight відрізняється просторим салоном та містким багажником, у нього є довгий список стандартних технологій безпеки та низька витрата палива (4.3 л на 100 км). Двигун має потужність 151 л.

Honda Accord

Фото: Auction Auto

Honda Accord - одby з найбільш продаваних автомобілей компаній в США. Автомобіль опціонально пропонується з цікавим 252-сильним мотором, який у сумі з іншими компонентами робить авто дуже приємним в управлінні. Машини Honda Accord останніх модельних років оснащені більш зрозумілою та ефективною інформаційно-розважальною системою, ніж раніше.

Honda Ridgeline

Фото: Auction Auto

Honda Ridgeline має спільну платформу з автомобілем Honda Pilot, що робить його таким самим зручним всередині. У салоні є вбудовані відсіки для зберігання речей, що дозволяють комфортно розміщувати необхідне спорядження, яке завжди має бути під рукою.

Honda Accord Hybrid

Фото: Auction Auto

Гібридний Accord має всі сильні сторони повністю бензинової версії, але додає гібридну силову установку. З нею ви отримуєте 212 кінських сил потужності та витрата палива всього 4.9 л на 100 км. Просторий салон та новітня інформаційно-розважальна система Honda з підтримкою Apple CarPlay та Android Auto йдуть бонусом.

Honda Civic

Фото: Auction Auto

Honda Civic розсуває межі того, що ми знаємо про компактні автомобілі. У нього є простір, вишуканість, гарні та якісні матеріали в обробці. Ідеальний автомобіль для будь-яких повсякденних подорожей. Серед варіантів Civic є багато надійних моторів, що поєднують потужність та економічність.

Honda Odyssey

Фото: Auction Auto

Honda Odyssey пропонує просторий, добре виконаний салон і просторі зручні сидіння. У нього є кілька незвичайних, але корисних технологій, наприклад, вбудований пилосос для прибирання салону. Odyssey комплектується 280-сильним двигуном V6, з яким він швидко і легко прискорюється. Базовий 10-ступінчастий автомат відрізняється плавним та вишуканим перемиканням передач.

Honda Fit

Фото: Auction Auto

Небагато машин, які пропонують максимальну віддачу від своєї компактності, Honda Fit – саме така. Малолітражний хетчбек має місткий багажник на 1472 літри, просторі задні сидіння та великий список доступних систем безпеки, включаючи систему запобігання зіткнень. Витрата бензину – 5.9 л на 100 км.

Honda CR-V

Фото: Auction Auto

Honda CR-V вважається найкращим автомобілем у лінійці Honda завдяки просторому салону, зручності та універсальності. Його багажник вміщує 2123 літри, а на задніх сидіннях з комфортом розмістяться дорослі зростом до 195 см. Двигун потужністю 190 кінських сил ефективний та економічний. У 2020 році екстер'єр CR-V був модифікований, базовим обладнанням стали комплексні технології безпеки Honda Sensing.

Раніше ми повідомляли про те, які авто продаються найбільш вигідно на вторинному ринку в Україні.