RU  UA  EN

Понеділок, 3 червня
  • НБУ:USD 40.50
  • НБУ:EUR 43.75
НБУ:USD  40.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 червня

2 червня

Всі новини

Машини – вогонь, дівчатка – клас: у Білорусі випустили автокалендар, фото

У Білорусі випустили календар SunDay на 2022 рік, у якому представлені унікальні машини з різних країн світу, а поруч із ними – білоруські моделі в образах, що відповідають часу випуску авто.

Про це пише "За рулем".

Фестиваль SunDay був націлений на мотивацію до відновлення та збереження рідкісних автомобілів, але у зв'язку з пандемією у його роботі настала дворічна пауза. Тепер лише однойменний календар продовжує стимулювати ентузіастів.

За словами авторів, вони прагнули показати цікаві та вільні від стереотипів жіночі образи. Вартість календаря у паперовому виконанні 25 білоруських рублів (близько 267 гривень).

Наталія Кравцевич знялася на тлі Cadillac de Ville d'Elegance 1977 випуску. Американський ретромобіль привіз до Білорусі російський реставратор у 2015 році. Cadillac вражає габаритами та має 7-літровий V8, клімат- та круїз-контроль, електричні приводи дзеркал та сидінь. Також автомобіль оснащено повторювачами поворотів на краю капота та термометром біля дзеркала заднього виду.

Валерія Черниш представляє Nissan Silvia S15 1999 року випуску. У машині правостороннє кермо перенесено на ліву сторону та поставлено "ковші". Також в авто замінили підвіску та зробили виворот.

Раніше ми назвали 10 найкращих авто 1960-х.