RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

Всі новини

Простір, зручність, краса: експерти назвали ТОП-5 моделей Honda

Автоексперти назвали п'ять найкращих моделей лінійки Honda. До них увійшли Accord Hybrid, Civic, Odyssey, Fit та CR-V.

Про це пише Auction Auto.

П'яте місце. Honda Accord Hybrid

Фото: auctionauto.com.ua

Accord Hybrid має всі плюшки бензинової версії, також має гібридну силову установку, яка додає йому фори перед іншими авто. Машина витрачає 4.9 л палива на 100 км, маючи під капотом 212 кінських сил. Усередині автомобіль обладнаний новітньою інформаційно-розважальною системою Honda за допомогою Apple CarPlay і Android Auto.

Четверте місце. Honda Civic

Фото: auctionauto.com.ua

Honda Civic хоч і компактне авто, але є ідеалом для повсякденних поїздок. Якість та цікавий дизайн авто доповнюється просторим салоном. Також є безліч надійних, потужних та економічних моторів на будь-який смак із варіантів Civic.

Третє місце. Honda Odyssey

Фото: auctionauto.com.ua

Honda Odyssey чудово підходить для сімейних поїздок. Місткий салон із комфортними сидіннями має ще кілька бонусів. Вбудований пилосос для прибирання салону – один із них. 280-сильний мотор V6 допоможе водієві швидко і легко розігнатися, а базова 10-ступінчаста автоматична коробка дуже зручна у використанні за рахунок плавного і вишуканого перемикання передач.

Друге місце. Honda Fit

Фото: auctionauto.com.ua

Honda Fit вичавлює максимум із своїх можливостей, на скільки дозволяє компактність авто. Малолітражка оснащена просторим багажником на 1 472 літри, комфортними задніми сидіннями і великим списком доступних систем безпеки, таких як, наприклад, запобігання зіткнення. Бензину авто витрачає на 100 км зовсім небагато - 5.9 л.

Перше місце. Honda CR-V

Фото: auctionauto.com.ua

Перше почесне місце у цьому рейтингу займає цілком заслужено Honda CR-V. Експерти оцінюють її як найкраще авто у лінійці Honda, завдяки своєму просторому та комфортному салону, зручності та універсальності. Багажник місткістю на 2 123 літри, а на задніх сидіннях зручно буде їхати людям, які мають зріст до 195 см. Потужний двигун зі 190 кінських сил максимально ефективний і незатратний. У базове оснащення CR-V увійшов у 2020 році комплекс технологій безпеки Honda Sensing.

Раніше експерти незалежної організації Euro NCAP, які регулярно проводять краш-тести авто, назвали найбільш надійні машини.