RU  UA  EN

Середа, 22 травня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.65
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

22 травня

Всі новини

У мережі з'явилися подробиці про позашляховика Путіна: фото

В Інтернеті з'явилося більше подробиць про розкішний позашляховик президента Росії Володимира Путіна.

Відповідні дані з'явилися в базі Росстандарту.

Так, на сайті Росстандарту опублікували Схвалення типу транспортного засобу (ОТТС) на преміальний позашляховик Aurus Komendant. Ця модель ще не була представлена офіційно, проте вже зараз у документі є деякі її характеристики.

Повідомляється, що позашляховик Aurus Komendant оснащений тим же силовим агрегатом, що і представлений раніше седан Senat: гібридна установка на базі 4,4-літрового бензинового турбомотора V8 потужністю 598 кінських сил та компактного синхронного електромотора, що видає на піку 63 кінські сили. Коробка передач – 9-діапазонна автоматична.

Вага повнопривідного позашляховика досить пристойна - 3235 кг. Все це при габаритах 5380х2004х1820 мм. Дорожній просвіт автомобіля становить 20 см за розмірності шин 255/55 R20. Найсерйозніша відмінність від інших аурусів - пневматична підвіска замість пружинної.

У графі «Пункт призначення» в опублікованій документації, пригнувшись, тствует цікавий напис: «автотранспорт спеціального призначення для охорони життя і здоров'я пасажирів». У примітці зазначено, що конструкція автомобіля дозволяє встановити броню.

Майже немає сумнівів, що найближчим часом очікується вихід заводської версії цього автомобіля. Позашляховик призначатиметься для вищих державних чиновників. Старт виробництва Aurus Komendant на заводі в Єлабузі заплановано на літо цього року. Крім Росії, модель планується продавати в країнах Середньої Азії, Близького Сходу, Китаю і навіть Західної Європи.

Тим часом за океаном Tesla знову відклала запуск виробництва Cybertruck.