RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

20 грн за пакетик "дизеля": яскраві фотожаби на дефіцит палива в Україні

Історія з нестачею бензину, величезних чергах на заправках і, чи не щоденного, зростання ціни на пальне в Україні триває. Щоб якось розрядити обстановку, українські гумористи створюють смішні картинки на цю тему та діляться ними із користувачами мережі.

"Апостроф" зробив добірку фотожаб на дефіцит палива у країні.

Так, деякі картинки демонструють пріоритети автомобілістів на сьогодні - вони готові відмовитися від побачення із привабливою дівчиною і навіть голими мчати на заправку, ледь почувши, що з'явився бензин. А новина про вирішені проблеми з паливом від коханої може стати чудовим приводом для пропозиції руки та серця.

Ще один мем акцентує увагу на популярному атрибуті 2021 року – масці, який тоді українці одягали, закриваючи ніс та рот. А тепер нею можна закрити очі, щоб не бачити постійно зростаючих цін на паливо.

Загалом, жартів про ціни досить багато: українці сміються над дивною арифметикою, якістю доріг, якими не буде кому їздити через те, що за бензин доведеться віддавати пачки грошей. А також, над головним бажанням - спокійно заправитися, як у минулі часи.

Не оминули тему електротранспорту та мужніх чоловіків, яким доведеться пересісти на велосипед.

Також, гумористи поділилися фотожабами про пакетик "дизеля" без черг, фото норвезької родини, члени якої виглядають так, ніби побачили ціни на бензин в Україні та мемом про знайомих на заправці.

Раніше ми писали, як знайти паливо на заправці.