RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Для чого в авто потрібна гірчиця: водіям розповіли про цікавий лайфхак

Автомобільні експерти поділилися черговими дієвими лайфхаками. Цього разу розповіли, навіщо потрібно тримати у транспорті гірчицю.

Про це повідомляє "Апостроф".

Читайте також: Чому не слід тримати в авто щітку для снігу: водіям озвучили поради

Лайфхак з гірчицею для авто

За словами фахівців, іноді досвідчені водії наносять гірчицю на поверхню транспортного засобу автомобіля для вирішення актуальної проблеми - повернення естетичного вигляду лакофарбового покриття у разі його незначного пошкодження.

Як виявляється, гірчиця у вигляді пасти здатна допомогти ненадовго вирішити таку неприємну проблему. Хоч подібне рішення і короткочасне, проте пошкодження на покритті машини буде приховане за нагальної потреби. Як стверджують експерти, буває, цього тимчасового відрізка цілком достатньо, щоб згодом повністю ліквідувати пошкодження та привести до ладу.

Проте варто пам'ятати: для того, щоб такий підхід спрацював, треба застосовувати виключно гірчичну пасту, адже порошок не втримається на поверхні і ще й може подряпати її.

Для того, щоб замаскувати пошкодження, потрібно нанести гірчицю на ділянку та ретельно розтерти або ганчіркою, або полірувальною машиною.

Зробивши таку нехитру операцію, покриття знову отримає блиск та новизну.

Однак фахівці наголошують, що йдеться про короткочасний ефект і найкраще невдовзі звернутися за професійним фарбуванням.

Раніше ми розповідали, навіщо возити в авто пакетик рису.

  • Вас також може зацікавити:

Не треба їхати на мийку: лайфхак по чищенню фар авто взимку

Навіщо водії наносять гірчицю на поверхню авто: незвичайний лайфхак

Завжди буде чисто в машині: корисний лайфхак для водіїв