RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

"Євробачення-2016": Джамала висловилася щодо симпатій до учасників конкурсу

Кримськотатарська співачка Джамала, яка представляє Україну на "Євробаченні-2016" в Стокгольмі (Швеція), розповіла про своє конкурсне вбрання, а також ставлення до представників нетрадиційної орієнтації.

Про це вона сказала в інтерв'ю Каті Осадчій, передає "ТСН".

"У Стокгольмі на прес-конференціях, прогулянках, завжди я буду лише в українському вбранні від наших дизайнерів. Щоб усі питали: "Звідки ти це взяла?" і всім хотілося приїхати до нас не тільки тому, що в нас гарна музика, а тому, що в нас красиві вбрання і взагалі ми – круті. І в музиці, і в словах моєї пісні є дуже багато фольклору. Мені хотілося виглядати дуже космополітично. Мені хотілося виглядати, як сучасна людина, яка точно знає, звідки вона, і пам'ятає своє коріння, але не хотілося, щоб це були і вишиванка, і феска, і все разом", - розповіла співачка.

Джамала також зізналася, що їй, зокрема, подобається виступ французького конкурсанта.

"Мені здається, дуже кльовий француз, Амір. Ми з ним навіть познайомилися, і він мені сказав: "Я не гей". Я так здивувалася, чому він це говорить. Мені подобаються британці, голландці. Отже, це всі чоловіки, я не знаю чому", - сказала співачка.

Вона зазначила, що спокійно і позитивно ставиться до представників нетрадиційної сексуальної орієнтації, яких у Європі чимало.

"Я була в Амстердамі і можу сказати, що 99% людей в залі – це були представники сексуальних меншин. Вони дуже кльові. Підходили, цікавилися, звідки в мене вбрання, зачіска і таке інше. Мені це приємно", - розповіла Джамала.

Нагадаємо, у квітні представника Ізраїлю на конкурсі "Євробачення-2016" Хові Стара в аеропорту Шереметьєво образили і принизили російські прикордонники, яким не сподобалася його нетрадиційна сексуальна орієнтація.

Як повідомляв "Апостроф", Джамала дала оцінку пісні російського виконавця Сергія Лазарєва.