RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Гороскоп на тиждень для всіх знаків зодіаку

Дізнайтеся, що на вас чекає цього тижня. Гороскоп на період з 19 по 25 листопада від наших експертів.

Овен

Не плануйте на цей тиждень серйозних витрат. Зараз краще ретельно продумати всі необхідні покупки та здійснювати їх поступово. Намагайтеся не брати грошей у борг і не дозволяти собі тринькати. Економія на цьому тижні стане стартом для майбутнього фінансового благополуччя.

Телець

Дозвольте собі трохи впасти в дитинство. Подивіться старий фільм або улюблений мультик, погуляйте, побалуйте себе чимось смачненьким. Ваші справи нікуди не подінуться, якщо ви трохи відволічетеся і розважитесь.

Близнюки

Нема новорічного настрою, а всюди вже гірлянди і зимові ярмарки? Не біда. До свят ще повно часу, якщо у вас зараз не виходить налаштуватися на веселощі, не треба себе змушувати. Займіться роботою або іншими важливими справами, а коли прийде час зануритися у святкування, ви з чистою совістю зможете це зробити.

Рак

Не плануйте все наперед, дозвольте випадковостям траплятися. Завжди краще бути готовим до різних поворотів подій, але намагатися прорахувати все до найдрібніших деталей - не завжди вірний хід. Якщо вже дуже хочеться щось ретельно підготувати, зробіть сюрприз близькій людині. Це піде на користь вам обом.

Лев

Присвятіть цей тиждень якійсь творчості. Це може бути що завгодно - від малювання до перестановки меблів у квартирі. Будь-який ваш креатив зараз стане хорошим фундаментом для подальшого розвитку. І також допоможе вам виплеснути накопичені емоції і повернути внутрішню гармонію.

Діва

Не думайте, що світ обертається навколо вас. Серйозно. Ви, безумовно, дуже важливий персонаж своєї історії, але навколо є й інші. Спробуйте абстрагуватися від власних переживань, тоді і вам буде простіше, і оточуючі не будуть так різко на вас реагувати. І посміхніться, ось прямо зараз. Це важливо.

Терези

Припиніть займатися самокопанням, заради всього святого. Це ні до чого доброго зараз не призведе. Залиште пошуки недоліків комусь іншому, а самі краще пошукайте в собі позитив. Ви вже й самі забули, як привабливі, розумні, талановиті... Та що тут говорити, ви дуже-дуже нічого такі. Тільки давно про це не згадували. Може саме це зараз і потрібно зробити?

Скорпіон

Не дозволяйте власній невпевненості збити себе зі шляху. Якщо ви наполегливо йдете до своєї мети, все вийде. Просто зараз настає переломний момент, коли здається, що все даремно. Якщо не опустите руки, досягнете навіть більшого, ніж спочатку планували. Вище носа.

Стрілець

Цей тиждень - дуже сприятливий час для створення домашнього затишку. Вам може здаватися, що це дрібниця, але варто все-таки приділити облаштуванню свого вогнища трохи часу. Як тільки навколо вас все буде гармонійним і приємним, ваша свідомість також налаштується на потрібну хвилю.

Козоріг

Не варто занадто переживати через свої невдачі. Зовсім скоро все нормалізується, головне - не зійти з наміченого маршруту. Постарайтеся розкласти все по поличках і зрозуміти, що потрібно зробити в першу чергу, а що може трохи почекати. І просто дійте за планом. Тільки пам'ятайте, що при його складанні важливо керуватися, в першу чергу, серцем.

Водолій

Відпустіть все, що вас турбує. Ви дуже сильна людина, але не можна ж тягнути на собі весь світ. Якщо не виходить щось налагодити, нехай буде як буде. Не варто приймати занадто близько до серця свої помилки. Всім нам властиво іноді помилятися. І виправляти свої помилки, витягуючи з них корисний досвід.

Риби

Приділіть трохи часу самоосвіті. Зараз прекрасний період для того, щоб почати читати нову книгу або записатися на якісь цікаві курси. Мало часу? Не біда, можна зайнятися чимось, що не вимагає особливої уваги. Ось наприклад, як щодо того, щоб приготувати смачну вечерю за незнайомим рецептом? Або прослухати аудіо-курс з іноземної мови?

Читайте також:

Головні тренди і антітренди зими 2018-2019: що носити, а що краще сховати в шафу

Алла Костромічова взяла на роботу колишнього учасника шоу "Топ-модель по-українськи"

Їжа для сили і здоров'я: продукти, які потрібно включити в щоденний раціон