RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Бізнесмен заступився за свою дружину: журналісти дізналися подробиці стрілянини в центрі Києва

Журналісти дізналися, що конфлікт зі смертельним наслідком, який стався в Києві на вулиці Великій Васильківській у ніч на 17 травня, стався поряд з кафе "Портер Паб".

За словами директора ВАТ "Екса" Ігоря Андрієвського , у нього і його дружини під час відпочинку в кафе виник конфлікт з іншою компанією, передає "Страна".

В результаті конфлікту зав'язалася бійка, в ході якої обидві сторони застосували травматичну зброю.

"В результаті перестрілки поранення м'яких тканин отримала дружина Андрієвського. Сам же директор фірми вистрілив у груди кривдникові зі свого травматичного гумостріла Форт 12 Р. Від отриманого проникаючого поранення молодий хлопець Богдан Шуляков помер у реанімації міської Лікарні Швидкої Допомоги Києва, не приходячи до тями", - пише видання.

За даними джерел в поліції, Ігорю Андрієвському повідомили про підозру за статтею "умисне вбивство при перевищенні меж необхідної оборони", згідно якої передбачено покарання до 2 років позбавлення волі.

Відзначається, що, незважаючи на те, що комерсант захищав жінку, і вона також отримала травми, як користувач зареєстрованого травматичної зброї він повинен був знати, що стріляти з нього в груди заборонено.

Як повідомляв "Апостроф", у Києві у Дніпровському районі міста в ніч на 11 травня невідомий вистрілив у співробітника поліції.