Відомий український артист розповів, як слід відрізати Донбас

Український співак Тарас Петриненко заявив, що на даний момент відсутні речі, які могли б об'єднати тимчасово окуповані території Донбасу з рештою України.

Про це Петриненко повідомив в інтерв'ю телеканалу "112 Україна".

"Я думаю, що проукраїнськи налаштовані люди повинні звідти виїхати, якщо вони ще не виїхали. Там ще є люди, які дійсно вважають себе частиною України. Але в медицині ракову пухлину або ампутують, або ізолюють на деякий час, щоб весь організм не був втрачений", - сказав співак.

Також він прокоментував заклики "почути Донбас".

"А зараз починаються такі ігри, як "давайте приймемо", "почуйте Донбас". Я хочу знати, що саме там можна почути? Давайте станемо знову СРСР? Для мене особисто це неприпустимо. І чому ми повинні слухати Донбас, а Донбас не повинен слухати більшість України?", - вважає Петриненко.

Крім цього, він висловив думку щодо того, що робити з тимчасово окупованих Донбасом.

"Можливо, на якийсь час я б ізолював цю територію, побудував кордон там, де вона зараз фактично є, і розвивав би Україну до тих пір, поки там "цар впаде". Чекати, поки Росія застогне настільки, що вона не зможе підтримувати той режим, який зараз є в "ДНР-ЛНР", - зазначив український співак.

Докладніше про те, як буде розвиватися ситуація з окупованим Донбасом читайте в статті Анатолія Октисюка "Донбас може чекати "глибока заморозка" на десятиліття" на десятиліття" для "Апострофа".