RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Мережі обурив інцидент сліпого киянина з собакою поводирем у метро: опубліковано фото

Користувачів соціальних мереж обурив інцидент з сліпим чоловіком з собакою поводирем, який стався в Києві на станції метро "Університет".

Про інцидент розповів сам постраждалий Анатолій Варфоломєєв на своїй сторінці в Facebook.

За його словами, інцидент стався 1 квітня в районі 21:30. Співробітники метрополітену відмовили незрячому чоловікові в поїздці.

"Там двоє співробітників метрополітену у хамській формі, принижуючи мою честь та гідність, як людини з обмеженими можливостями, заборонили пересування по метрополітену, що перешкоджало моїй поїздці додому", - написав Варфоломєєв.

У результаті, витративши декілька годин на конфлікт зі співробітниками метрополітену, Анатолій Варфоломєєв був змушений добиратися додому на таксі.

Даний пост викликав жваву реакцію користувачів соціальних мереж, які в коментарях висловили своє обурення ситуацією, що склалася.

Радник глави Метрополітену Наталія Макогон також відреагувала на цей пост, прояснивши ситуацію.

"На жаль, в глибоких метрополітенах перевезення собак заборонено (це може призвести до серйозних травм). У деяких країнах є центри підготовки собак-поводирів для метро, видається відповідний сертифікат, і в правилах метро це передбачено. Однак, у нас - ні. В інших випадках людей з інвалідністю наші співробітники супроводжують. Інша справа - питання нетактичної поведінки нашого співробітника. Це зараз розглядаємо і відповідні висновки будуть зроблені", - написала Макогон.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в мережі були опубліковані фото зіткнення автобуса і трамвая в Києві.