RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

24 квітня

23 квітня

22 квітня

Всі новини

Біля майбутньої еко-заправки на Ревуцького в Києві посадили алею примирення

Біля майбутньої еко-заправки на перетині вулиць Ревуцького та Анни Ахматової у Києві місцеві мешканці висадили алею примирення – кілька десятків канадських кленів.

Про це у себе на сторінці у Facebook написав активіст Павло Тихий.

Він також зазначив, що сьогодні мешканці району навели лад біля будівництва, яке перебуває на стадії завершення.

"Біля еко-АЗС на Ревуцького 8 сьогодні висадили алею примирення.Разом із сусідами висадили біля майбутньої еко-заправки канадські клени. Навели лад біля будівництва, яке зараз на стадії закінчення", - написав Тихий.

Він нагадав, що заправка довгий час була болючою раною для усіх мешканців району через тітушок та протестувальників, які були проти заправки.

"Тітушки, політики та різноманітні псевдо-активісти знайшли спосіб підзаробити і розпочали акції протесту проти будівництва АЗС. Вони нападали на місцевих жінок, які осмілились сказати, що вони за заправку на Ревуцького. Десятки тітушок у масках перекривали Ревуцького і розбивали тут намети. Розказувати можна довго. Але, на щастя, ці концерти на замовлення депутатів рано чи пізно мають закінчитись", - додав Тихий.

Він також зазначив, що люди вимагають закінчення будівництва АЗС.

"Висадили алею дерев, щоб заявити усім "заробітчанам", депутатам та тітушкам: ваша історія добігла кінця. Місцеві хочуть, щоб під вікнами було тихо. Маємо надію, ця алея біля заправки стане символом перемоги та примирення. А усі, хто продовжить спекулювати на протестах проти заправки, своїми діями засвідчить, що їхні акції носять замовний характер", - резюмував Тихий.

Як відомо, біля заправки на вулиці Ревуцького наприкінці серпня невідомі молодики у масках на кілька діб перекривали дорогу. Вони стверджували, що протестують проти будівництва. Жінкам, які збирали підписи за еко-заправку, ножем порізали намет та намагались силою змусити їх зупинити збір підписів.