RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Експерт вказав на успіхи Кличка на посаді мера Києва

Киянам варто було б не тільки критикувати, але і визнавати досягнення команди мера столиці Віталія Кличка.

Таку думку висловив політичний експерт, блогер Володимир Макаровський в публікації в соціальній мережі Facebook.

«Можна, звичайно, сміятися над красномовством Кличка. Так, він не філософ, не оратор, і іноді може «ляпнути». Але потрібно визнати, що сьогодні в місті під керівництвом Кличка робиться стільки, скільки не робилося вже 20 років. Давайте ж нарешті подорослішаємо і навчимося судити по справах, а не по словах», - написав Макаровський.

За його словами, наприклад, кияни критикують мера за нібито незадовільне прибирання снігу, але, якщо порівняти з часами Черновецького і Попова, то місто чистять просто ідеально.

«Можна сміятися над черговою обмовкою мера, а можна насолоджуватися поїздкою по новим дорогам на комфортному новому громадському транспорті (і особисто я вибираю друге). Можна з піною у рота сперечатися про черги в садки, але вони ж реально будуються! Тільки за минулий рік Кличко відкрив 10 садочків», - підкреслив блогер.

Експерт закликав до аргументованої критики і обговорення реальних недоліків замість криків «зрада» і «все пропало».

«Багато що в столиці дратує і мене самого. Але ще більше дратує зарозуміла критика. Давайте, критикуючи, не закривати очі і на ті явні поліпшення, які, вже вибачте, не помітити можна тільки великим зусиллям волі. Ми повинні вказувати керівництву міста на промахи і недоробки, і тоді є шанс, що вони будуть усунені, але безпідставними звинуваченнями та криками «все погано» ми точно ніяких позитивних зрушень не доб'ємося. Люди, прокиньтеся! Ви пам'ятаєте, що було раніше? Ви знаєте, що відбувається в сусідніх містах? Давайте крім слова «зрада» використовувати і інші, більш позитивні слова. Тим більше, коли для цього є приводи», - резюмую Макаровський.