RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

У квартирі як на звалищі: опубліковано фото нелюдських умов життя 4-річної дівчинки в Києві

У Києві 4-річна дівчинка жила в непридатних для життя умовах.

Про це повідомляє прес-служба ГУ Національної поліції України в Києві.

Про те, в яких умовах живе малятко, стало відомо після того, як поліцейські під час рейду "Діти вулиці" потрапили в квартиру одного з будинків по вулиці Березняківській у Дніпровському районі Києва.

Зайшовши в квартиру, правоохоронці стали свідками повної антисанітарії, в якій доводилося жити 4-річній дитині. У квартирі вони застали і дядька дівчинки, який був п'яний. Мами малятка вдома не було.

Незабаром з'ясувалося, що жінка ніде не працює, а вдома або на вулиці часто зустрічається з друзями, з якими найчастіше випиває. Іноді з нею живе брат, який не має постійного місця проживання і просить милостиню.

На даний момент дитина знаходиться в лікарні.

"З біологічним батьком дитини мати не проживає. Тому фахівці Служби у справах дітей попередили її про персональну відповідальність за подальшу долю дочки. Жінка повинна спочатку знайти роботу і налагодити побут, адже відповідні служби будуть регулярно перевіряти її за місцем проживання, і робити все для захисту прав дитини", - зазначила начальник відділу ювенальної превенції ГУ НП в м. Києві Оксана Поплавська.

Як повідомляв "Апостроф", недавно в Харкові стався кричущий випадок: чоловік на три доби замкнув в кімнаті чужих дітей і морив їх голодом.