RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

Кияни відзначили якісне прибирання міста від снігу

Жителі української столиці відзначили зусилля київської влади щодо ліквідації наслідків снігопадів у місті.

Відомий столичний блогер і волонтер Арсеній Фінберг на своїй сторінці в Facebook звернув увагу, що дороги по всьому місту розчищені всього за один день, що можна вважати хорошим досягненням.

«Ви звичайно відразу скажете, що я справжній кличкобот, але я тільки що проїхав з Оболоні на Позняки, і #бабусясамавшоці - всі дороги почищені начисто. Реально, все чисто», - написав Фінберг.

У коментарях до його публікації кияни більшою мірою підтримали блогера, зазначивши також, що комунальники добре почистили не тільки дороги, але і тротуари.

"Я вчора вийшла прогулятися і побачила армію робітників на тротуарах, не могла втриматися, зупинялася і говорила їм спасибі, спочатку подив, потім посмішка", "Техніки вчора ввечері на дорогах було багато, посипали, чистили", "На Лісовому вчора зранку і техніка, і працівники прибирали сніг. Дороги всі чисті, тротуари не скрізь, але ходити можна цілком "," Підтримую! Сама збиралася написати про #перемогу на Подолі. З учорашнього ранку маленька машинка чистила тротуари", - пишуть користувачі.

Деякі коментатори звернули увагу на забавну тенденцію соцмереж: за всі недоробки лаяти владу, ігноруючи будь-які її досягнення.

"Я теж їхав і подумав про те, що народ пише г***о тільки коли погано почищено, а коли добре, то хрін хто напише", "Коли дороги не чищені - винен мер, коли чисті - так кажуть, шо, мовляв , хіба сам Кличко з лопатою чистив?".

Як помітили жителі столиці, Віталій Кличко виявився першим мером, команді якого вдалося впоратися з наслідками снігопадів.

"Камон, люди - згадайте Попова, або Черновецького, при останньому такими питаннями взагалі ніхто не морочився", - нагадали в коментарях.