RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

18 травня

17 травня

16 травня

Всі новини

Можемо, якщо захочемо: в мережі вказали на приємну тенденцію з "героями парковок" в Києві

У неділю, 15 квітня, на противагу "героям парковки", які масово приїхали на кладовища в Києві, в мережі показали фото водія в столиці, який вміє правильно паркуватися.

Відповідний знімок опублікував на своїй сторінці в Facebook політолог Михайло Басараб.

"Потроху-потроху в парковки приходить вихованість. Чи не вперше помічаю на заповнених парковках вільні місця для людей з особливими потребами. Бачу це все частіше. Можемо, коли хочемо", - написав він.

Користувачі відразу стали коментувати побачене.

"Так, я теж це досить часто останнім часом помічаю. Приємно, що вчимося", "Михайло, штрафи роблять справу. Спостерігаю регулярно ... навіть забирають машини. Повір, саме страх перед великим штрафом спонукає громадян подумати перед тим як запарковаться .. ..! "," І в цьому немає нічого дивного ... страх і любов рухають прогрес серед громадян ....!" - коментують вони.

"Апостроф" вже не один раз писав про героїв парковки, які постійно створюють проблеми для руху транспорту. Наприклад, часто вони барикадують проїзд швидких і навіть виходи з під'їздів будинків. Також часто автохами займають місця, призначені для паркування водіїв з інвалідністю.