RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Смертельний вибух в Києві: з'явилася нова версія НП

Друзі загиблого журналіста Віталія Кукси під час вибуху гранати в Києві, який раніше назвали не інакше як сімейними розбірками, заявляють про вбивство.

Про це повідомляє ТСН.

"В автомобілі був хлопець дочки", - кажуть вони.

При цьому, друг загиблого Сергій Супрун впевнений - ні про які сімейні розборки не може бути й мови. При цьому, за кілька днів до інциденту загиблий змінив водія і видалив свою сторінку в соцмережі.

"Віталіка забирала і завозила Лариса (водій Кукси, - прим."Апострофа") прямо з роботи. І він за кілька днів попросив, щоб його забирав і завозив хтось інший. І ось кимось іншим виявився Андрій", - пояснив Сергій.

У той же час, бойовий побратим Кукси, Олег Халупський запевняє, що Віталій вмів поводитися зі зброєю.

"Те, що Віталік не став би грати з гранатою - це факт. Він був дуже далекий від гранати. Міг користуватися, знав, що це таке, але грати він би не став", - говорить він. Тому боєць також схиляється до версії про вбивство журналіста.

Також друзі не виключають, що гранату в салон авто могли закинути. А поліція максимально таємно розслідує вибух. Так, вцілілий вже прийшов до тями і його допитали, він знаходиться в лікарні в критичному стані.

Відзначимо, що Куксу поховали у вівторок, 1 травня на Байковому кладовищі без музики і військової пошани, поруч були мати, дружина і діти.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Святошинському районі Києва в одній з квартир триповерхового житлового будинку на вулиці Галаганівській, 16 прогримів вибух.