Побиття відомого нардепа в Києві: з'явилися резонансні деталі і відео

Шевченківський райсуд Києва відмовив прокуратурі в утриманні під вартою всіх трьох фігурантів справи про побиття народного депутата Мустафи Найєма в центрі Києва в понеділок, 30 квітня.

Про це повідомляє Українська правда.

Так, для 19-річного Ахмеда-Абубакаровіча Саітова суд обрав запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту. Виходячи з цього, він до 30 червня включно не повинен залишати місце свого проживання з 23:00 до 6.00 ранку. У підсумку, Саітова звільнили прямо в залі суду.

Що стосується брата першого фігуранта справи, то відносно Магомеда-Саліха Арбуевіча Саітова суд застосував запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту з забороною цілодобово залишати місце проживання.

Третього із затриманих, 22-річного Умолта Руслановича Темербулатова також не взяли під варту в залі суду, а вибрали для нього аналогічний запобіжний захід, що і для Ахмеда Саітова, а саме - нічний домашній арешт на тих же умовах.

Крім того, прокуратурі вдалося отримати дозвіл на затримання підозрюваного, якому вдалося вилетіти в Баку буквально через дві години після інциденту.

Як повідомляв "Апостроф", раніше народний депутат Антон Геращенко оприлюднив нове відео побиття Найєма в центрі Києва.